Koalams trkan-uk evet çok doğru söylediniz özellikle iyi bir eşiniz varsa herşey çok kolay ve eğlenceli olur heralde 🥹🩷
Hayat31 HmerveK bende 4 yıl sonra artık yaşımın gittigini fark edince ortak karara geldik ki artık bebek lazım 😄
Koalams ozgeerkan73 evet sonuöta hiç yaşamadığımız birşeey amaan hakkımızda hayırlısı olan oldu bebişler iyi olsun 😂
ozgeerkan73 Koalams Ayn canim en ufak tuhaf birsey hissetsem direk korkuyorum acaba birsey mi oluyor diye amann birsey olmasın hiçbirimizin bebisine sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
Mine-tayfun Koalams 1.5 sene sonra oldu ama çok zamansız oldu bizim içinde bir sürü planımız vardı hepsi iptal oldu şimdi kızımız üzerine plan kuruyoruz inşallah sağlıkla gelir kızım ❤️
Melos9 Koalams bende 4 ay sonra ilk korunmasız ilişkide açıkcası bende beklemiyordum eşimde beklemiyordu kısmeti böyleymiş sağlıkla gelsinler artık sayılır günler kaldı kavuşmamıza🥹🥹
miamom Koalams 7 ay sonra hamile kaldım ve riskli gebelik, her şey ama her şey yasak. Yine de iyi ki diyorum, hiç erken mi diye düşünmedik, iyi ki olmuş iyi ki hamileyim şu an
Koalams miamom ay sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Allah yardımcınız olsun kaç yaşındasınız acaba
Dilara_0 Koalams bacım benim ikinci gebeliğim 16 aylık bir oğlum var 5 aylık da hamileyim şuan… Tek çocukla pek yorgunluk olmaz sana tavsiyem biraz büyüsün yürümeye başlasın gece uykuları düzene girsin hatta emzirirsen memeden kestikten sonra düşün derim. Ben elim bir kaza sonucu hamile kaldım korunurken 🥲 ama yine de asla pişman değilim olmam da. Zor olacak illaki ama her zorluğun bir kolaylığı da illaki vardır Rabb’im yardım eder. Allah’ım olmayanlara nasip etsin kucaklarını boş koymasın inşallah ❤️
Koalams Dilara_0 amin inşallah sağlıkla kucağınıza alın sizde 🥹 ben bu korunurken hamile kalmayı anlamıyorum ya ne yapıcaz kalmamak için 😩
Dilara_0 Koalams valla hapı kullanmayı unutup kalan var, spiral takılı olsa da kalan var, prezervatif kullanıp kalan birçok kişi var ne yapacağız bundan sonra sanırım hepsini uygularız 😅 Güzel duan için teşekkür ederiz teyzesii ❤️🥰
elifdiyorkii Koalams 3 ay sonra hamile kaldım şuan 7 aylık hamileyim temmuzda yıldönümümüzde kucağımızda inşallah 😂 isteyerek oldu ve hiç pişmanlık yaşamadım
Koalams elifdiyorkii oh ne güzel ama işte insan bilmiyor ya daha ne olucağını ondan bazen tedirgin oluyor heralde bir de eşimde yanımda değildi öğrendiğimde uzun yol gemilerinde çalışıyor ve yurt dışında gittikten 1 gün sonra öğrendim yanlız geçirdim ondan biraz duygusalım daha gelmesine 2 ay var 🥲🙏🏻🤲🏻
Nes7616 Koalams 4 ay sonra kaldım bende Şuan 2.5 yaşında oğlumuz tekrar 3 aylık hamileyim ve planlı istekli yaptık ilki süprizdi iyiki olmuş ne güzel olmuş diyerek bunu tekrarlamak istedik 🤣🤣🤣
yamanagihan Koalams 3 ay sonra hamile kaldım ve istiyorduk en baştan beri. 1 buçuk yıl nişanlı kalıp gezdik tozduk en azından yaşadık bazı şeyleri ve çocuk istekliydik🥹🫶🏼
Koalams yamanagihan oh oh ne güzel yanlız değilim doğurunca da hep beraber değerlendirelim bu durumları bence 😂