Asu_moi Kızlar selam,hergün yürüyüs yapar dikkat ederim,görüntüde hic kilo almis gibi durmuyorum da,ama tartıya cıktıgımda her seferinde 1 kg fazla cıkıyorum sanki totalde 3 kg almıs gibi 🤦🏻♀️görüntüde alakası yok oysa neden oluyo olabilir sizce
ZeynepDuru17 Asu_moi tartıda sıkıntı olabilir ben üç kilo aldım onuda geri verdim doğum yaptım oldum hala mide bulantısı kusma yanma ağrı geçmedi
Asu_moi Ayse1-1 ama tartıda böyle cıkmam normal mi? Bu sefer alınması gereken sağlıklı kilo oranını aşıcam gibi geldi🫠millet 3 ayı 1 kg ile bitirir bana tartı şuan +3 diyo🤦🏻♀️🤦🏻♀️
dogurangaplumba Asu_moi boy kilo endeksiyle orantılı gidersen bisey olmaz ben endeksimin altındaydım şuan olması gereken kilodayım doktorum bundan sonra dikkat et dedi gercekten kilo alımım yavaşlamış 20 günde filan 600 gr almışım bana bu normal gelmiyor ama doktorum sorun yok bebek sağlıklı dedi
Asu_moi dogurangaplumba 52 kiloydum 13.haftama giricem🙏🏻bugün 55 cıktım😩😩hergünde sabah aksam yürüyorum
dogurangaplumba Asu_moi İlk zamanlar kilo artışı fazla olabiliyor bende ne zaman kilo takibine gitsem hep fazlam çıkıyordu tartı saçmaladı diyordum yani ebemiz çok panik bir insan yavaşla az ye çok alma filan diyr korkutuyordu yok diyabet filan ama doktorum sorun yok boy ve kiloya oranına bakıyorum dedi 159 boy 45 kiloyla hamile kaldım zargana gibiydim
Asu_moi dogurangaplumba cok üzücü ama ya o kadar dikkat ediyoruz yürüyoruz ediyoruz yinede olcak olan oluyo nası olabilir bu kadar hızlı anlamadımki son aylarda cok hızlanmıyomu😩😩
Asu_moi ZeynepDuru17 😂😂inşallah tartıda sıkıntı olsa doğumdan sonrada mı devam ediyor şikayetleriniz?
dogurangaplumba ZeynepDuru17 herkeste bir olmaz kanka o ben doğurduktan sonra eski halime geri döndüm hemen doğurdum iştahsızlık geri geldi mesela herkeste bir olmuyor o
ZeynepDuru17 Asu_moi doğum dan önce de vardı yemekle aram yok midem küçülmüş endoskopi yapılacaktı hamile kaldığım için olmadı hep böyleyim zayıfım kilo almıyorum yemiyorum da 🤣