Karbeyaz_ Kızlar 36+1 olduk baştan bu yana günde bir tane magosit kullanıyorum iki gündür ellerim ağrıyor parmaklarım hareket ettikçe kemikleri ağrıyor acaba magnezyumu ikiye mi çıkarsam garip bir şekilde sadece ellerim ağrıyor
Busekrtl Karbeyaz_ Geçmiş olsun ben magnezyum kullanmıyorum doktor da hiç söylemedi. Kaçıncı haftada başlanıyor normalde
esmaerdemir Karbeyaz_ günde bir kere kullanıyorum doktor fazlası ishal yapar dedi her gün süt iç canım kalsiyum al o da iyi gelir
dogurangaplumba Nnoktaa evet bende magnorm kullanıyorum günde iki kez dedi doktor ishal yapıyor diye 1 e düşürdük hala ishal yapmaya devam ediyor bu sefer de ağrıların oldukça iç dedi ama magnorm kullanan pek yok galiba siz hangisini içiyorsunuz?
Nnoktaa dogurangaplumba magnormu bekarken kullandım ishal yaptı. Hamilelikte magnesium diasporal saşe kullandım gece yatmadan evvel. Herhangi bir yan etkisi olmamıştı 🥰
Karbeyaz_ esmaerdemir süt hiç içemiyorum direk midem bulanıyor yoğurt yiyordum günlük onda 1 aydır düzenli yemiyorum canm 🤦🏻♀️
esmaerdemir Karbeyaz_ yemeye çalış kemik ağrısı genelde kalsiyum eksikliğinden oluyor hayatım kefir yoğurt peynir ye
aysemor Karbeyaz_ 30.haftadayım. Günde bir tane kullanıyordum ama gece krampları cok artmıştı. Sordum 2 tane kullanabilirsin daha da artacak. Vücuduna yetmiyor olabilir bi tanesi dedi Ben bugünden itibaren bi tane hap formu. Bide magnorm alıcam. Doktorum onay verdi
Der_yaM Karbeyaz_ doktor günde iki kez onermiyor canım bende sormuştum rahim boyum kısa magnezyum iyi gelir dedi ikiye izin vermedi haricinde sade soda tuketebilirsn
yeschef-13 Karbeyaz_ magnimore plus kullanıyorum sabah ve akşam günde 2 kere kullandığınız magnezyumun içeriği ve mg önemli
_Tazeanne İki tane kullanıyorum bacak ağrılarım olduğu için ama fayda ediyor mu derseniz bişey diyemem pek görmedim 😁😁
Beybitooo Karbeyaz_ doktor bana iki tane iç günde dedi bende bugün aldım ama farklı bi ilaç özel devlet karşılamıyor inşallah iyi gelir sabah krampları beni delirtir yoksa 🥹