asel-yasarrr Kızlar aşırı güzel bir sezeryan tarihi değil mi tek sıkıntı 38 hafta değil 37+2 yani dört gün önceye denk geliyor doktorum sorun olmaz dedi ama araftayım 🙃
umena asel-yasarrr bebek içerde ne kadar durursa o kadar iyi bir gün bile çok önemli sırf tarih icin yapmayın bence
yarencaliskan asel-yasarrr 37+3te acil şekilde doğurdum onda bile ciğer geliştirici yapmışlardı 38den öncesi risk bence
AbcAhmet asel-yasarrr benimde 20sine gün verdi ama 24ne istiyorm erken gelmek istemese 24 beklices galiba
Dryfrmzz25 asel-yasarrr siz bilirsiniz doktorun Fikri daha önemli tabi.ama ben ne kadar içerde kalsa kâr olarak bakıyorum tarih için cesaret edemezdim☺️
Aysenurayse Ya bana da 38+3 de ayını 19 una gün verdi benim de oğlanın 23 nisanı var anaokulunda gel dedi çok üzülürüm dedi vicdan yaptım 😅 desem acaba 24 üne alır mı yoksa herkes o günü mü doldurdu 😅 sezeryan için ileri Tarih istemek sorun olur mu acaba
asel-yasarrr Aysenurayse ilk kızımda 37+2 de gün almıştım ama solunum sıkıntısı yaşamıştık dört gün erken olduğu için mi bilmiyorum ama bence ileri tarih için sorun olmaz sonuçta ne kadar kalsa o kadar iyi derler hep bi sorun bence çok güzel bi tarih 🥹
Elifderint Aysenurayse Bizimde nisan 19. Kaç haftalık olucaksınız ☺️ Kızımında gösterisi var ama maalesef katılamıcam baba teyze gidicek 😞
asel-yasarrr Dryfrmzz25 sordum bi önceki doğumumu da yaptığım doktoruma sordum şuanda başka doktora takipliyim bu sefer erken olmasın bekleyelim dedi :( kaçırdım
asel-yasarrr yarencaliskan aaa gerçekten mi bende 37+2 de ilk kızımı sezeryan yapmıştık ama bana vurmadılar o iğneden ve solunum sıkıntısı yaşamıştık
Gzemyagz14 asel-yasarrr hani erken demişsin ya hiç merak etme bizede 1 mayısa vermişti günü 38 2 olucaktı ama sabırsız çıktı bizimki 24 unde doğdu 37.1
AbcAhmet asel-yasarrr bize de geç oluyor 38+4oluyoruz sezeryan olacagim içi. Doktorum kendi sancin başlayabilir dedi
Sah1be AbcAhmet bende aynı 24.04.2024′de sezeryan olacağım benimde 38 hafta 4 günüme denk düşüyor doktorum uygun dedi tarih