Enfal_06
Rabbim anlayışlı insanlarla karşılaştırsın biz komşuya giderken bile arar haber ederiz müsaitmisin diyr öyle gideriz pat diye komşuya bile gitmeyiz kaldıki başka şehire yani ama işte bazı insanlarda anlayış sıfır bu sadece sizinkiler için demiyorum genel herkeste vardır muhakksk anlayışsız insan tipi..Ya onca mesafe gidiyosun müsaitlermi değillermi bayram hszırlığı yoktur belki farklı planları vardır hamile kadından hizmet bekliyolar üstelik bide kavgalıyız diyosun insanda biraz gurur olur nerde öylelerinde rabbim öylelerini ıslah etsin bacım ne diyim Allah yardımcın olsun bizimkilerin çatkapı gelme huyları yok ama bizimkilerinde farklı huyları var hepsi bi çeşit iştee..Aman bacım üzme kendini sadece tepkini koy öyle yaptıklarında sende bayram günü ful dışarda geçir bacım çalsınlar çalsınlar geri dönsünlerde akılları başlarına grlsin😂Aradıklarındada nerdesiniz kapıda ağaç olduk iki saat dediklerinde çok uzaktayız şehir dışındayız eve gelemeyiz falan deyin o zaman akıllanırlar belki
Benim eşimde içli köfte olsada olut olmasada onun için ben heves ediyorum ama bakalım gözüm kesmese yapmam bende🥰