Cennet_kusum16 Yaprakdokumuseverr 2 saatte bir 15 dakika yürümeniz gerekiyor doktorlar bu şekilde uzun yola izin veriyor.
Yaprakdokumuseverr Cennet_kusum16 Evet doktorum öyle söyledi bende uyguluyorum zaten yapmazsam gitmem imkansız.
Esrailk Yaprakdokumuseverr Doğubeyazıt- İstanbul arası bu sabah geldim kendi aracımızla 20 saat yol 6+1im ama bir baş ağrısı mide bulantısı hala devam ediyor geri dönüşte uçakla döneceğim daha o yolu çekmem 😅
Temmuzmucizesi26 Yaprakdokumuseverr hastaneleri iyiyse olabilir ya benim gideceğim il küçük bir yer hastaneler sıkıntı ondanda gitmedim
Enfal_06 nilmom55 kızz 😂 ne cesaretin varmış Ankara’dan Diyarbakır’a eşim diyor özel araçla gidicez gitmiyorum 😂 sen Ankara’dan Vana gidiyorsun helal olsun ben kendi doktorumdan kopamıyorum Diyarbakır’da beğendiğim bi hastane yok eşim beni oraya göndericek beyfendi montaja gidicek hayata gitmem 16 saatlik yol daha fazlası hatta evde korksam bile gitmeyi düşünmüyorum
BirAskMasali1323 Enfal_06 Kızz bende senin gibiyim valla😅 biz yalovadayız kaynanamlar Bitliste annemler de Elazığda 24 saatlik yol normalde çekilmiyo o yol bide hamilelikte en iyisi kocamla baş başa bayram geçirmek o yolu çekmektense
nilmom55 Enfal_06 ee geri dönücez ya orda kalmicaz 😂 6-7 saat gidip bi sehirde mola verip kalicaz gece uyucaz o yüzden çok gözümde buyumedi 😂
Boncukk123 Yaprakdokumuseverr haklısın canım ama kasılmalarım var tedirgin oluyorum Allah korusun ya bşey olursa diye ☺️
Zeehraaaa Yaprakdokumuseverr 29.haftann sonunda 14 saat arabayla memlekete geldim doğum için. Bol yürüdüm su tukettim
BirAskMasali1323 nilmom55 Bizimde kaynanamlar Bitlis’te annemler Elazığ’da bizde Yalovadayız hiç gözüm kesmedi 24 saatlik yol bu bayram eşimle baş başa bayram geçirmeyi düşünüyorum
Enfal_06 BirAskMasali1323 ayy valla en güzeli bu bide hamileyim hamile psikolojisi biliyorsun insan her şeye alınıyor o yüzden en iyisi gitmemek 😅
1ciftyesilgoz Aklıma geçen kurbanda 20 haftalık hamileyken 10 saatlik yolu aşırı trafik yüzünden 24 saatte gittiğimiz geldi. Travmadır bende o yolculuk , çok ağlamıştım😅
Glnrskr 6 haftalık hamileyim. 4 yıl sonra niyetlenmiştik köyüme gitmeye daha önce düşük yaptığım için doktorum izin vermedi 😞 tüm ailem gitti, ben kaldım.
HmerveK Yaprakdokumuseverr oyyhhh!!! Memleketime gitmek güzeldir ama istanbul arası araba çoookkkk uzak😅ben hamile olmadan önce araba ve otobüs ile trabzona gitmeye tövbe ettim😂Size brovo ve hayırlı yolculuklar🤲🏽 Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde ulaşmışsınızdır☺️
Yaprakdokumuseverr HmerveK Aslında uçakla gidiyoruz normalde 3 yaşında da oğlum var çünkü 😅 ama bu sefer annemlerle birlikte gidelim diyip yaptık bi çılgınlık. Araba yolculuğu da ayrı eğlenceli 😀
deryaa_milena Yaprakdokumuseverr maşallah valla iyi cesaret etmişsiniz yok uzun bebiş de büyümüş baya nasıl geçiyor yolculuk beklediğinizden rahat mıydı? Ben de 20 haftalık hamileyim kardeşim almaya gelecek 7 saatlik yola gözüm korkuyor doğrusu 😬😅
Yaprakdokumuseverr deryaa_milena kimseyi cesaretlendirmek istemem 😆 ama iyiydi bence ya şiştim miştim ama özlemişim uzun yolculukları
Enfal_06 nilmom55 kızz bari bi kaç gün kalıyorum de bi kaç saat için ben gitmezdim hiç bir güç beni götüremez di 😂😅 ayy düşünürken bile tembelliğim tutu 😂
Heyaslily Enfal_06 kesinlikle, kayınvalidem çalışıyormuş arefe günü eşim takılıyor ne yapacaksın bize diyor siz gelirsiniz yaparsınız yemekleri diyor 🥺 35 hafta hamileyim bu arada 😅
BirAskMasali1323 Enfal_06 Kesinlikle öyle valla bayram sabahı kalkalım kocamızla bayramlaşalım bayram harçlığımızı kopartalım😅sonra beraber güzel bi bayram kahvaltısı ardından öğleleyin beraber dışarı çıkıp gezip tozalım eve gelip güzel bi bayram kahvesiyle baklavamızı yiyelim sonra (bizim burda gelen gidenimiz olmasada bayram hissini yaşamak için içli köfteyle lahana sarması börekte yapıcam arefe günü kendimize göre) herneyse işte sonrasında bayram yemeği sofrasından sonra kapanış😂al mis gibi bayram işte🥰😅