Yaprakdokumuseverr Kızlarrr var mı benim gibi şişe şişe de olsa memlekete giden 😅 istanbul-trabzon bizim yolculuk. Daha yola çıkalı 3 saat oldu 1 kez mola verdik yürüdüm ama şimdiden ödem oldu her yerim. 31+4 üm. Sizlerde durum ne? Öneriniz var mı?
Yenianne6706 Yaprakdokumuseverr bende 29. Haftadayım iki taraf da uzak ama gidiyoruz 🫠 ayaklarınızı kalp hizasına uzatırsanız daha iyi olur ama maalesef yoldan dolayı gittiğinizde de 3 -4 gün o şişlik inmiyor 😄 en azından Max 2 saatte bir yürümeye çalışın zaten tuvalet rahat bırakmıyordur 🥲 iyi yolculuklar 🌺
umena Yaprakdokumuseverr biz dün akşamdan çıktık İstanbul-Denizli 🥲vardık tabi şükür allahtan cok uzun değil yol ama yine de hamilelikte zor yolculuk yaa 24 hafta Sizde sağ salim ulaşın
Feras23 Yaprakdokumuseverr O sirada anadolu yakasindan avrupa yakasina gitmeye üşenen ben ahajsdl benim eş ailesi avrupa yakasinda oturuyor bayramda gidemem dedim 30 haftalik olduk işime gelmiyor 😌 hayirli yolculuklar 🫶🏼
Yaprakdokumuseverr Yenianne6706 eşyalarımızın doluluğunu görseniz kendime yer bulabildim diye seviniyorum 😂 evet tuvalet molası sağolsun 🤰🏻teşekkürler 🫶🏻
Serendipity16 Feras23 aynısı valla 😂 zaten erken doğum riskim doktor uzun yolculuk yasakladı Avrupa yakasına geçmek en az 1.5 saat merdiven çıkmam da yasak dedim bu bayram kusura bakmayın gelecekseniz siz gelin benden bir şey beklemeyin 😂
Yaprakdokumuseverr Feras23 bahane dedin mi de sen aksjdj bana asla inanmazlar normalde oturmuyorum istanbul içinde her gün dolaşıyorum
Tuba-M55 Yaprakdokumuseverr biz de dün gece çıktık istanbul samsun 😍 26 haftalığız o yüzden sanırım iyi geldik şükür 🙏 iyi yolculuklar yolda olan herkese❤ çıkacak olanlar da yastık minder su şal unutmasın🥰
asell13 Yaprakdokumuseverr kaynanam arka sokak annem bi mahalle ötede kız gidecek uzak yerim bile yok ya 😂😂
Elisaaikraaa Yaprakdokumuseverr Eşim beni götürmüyo son haftaların ben günübirlik gider gelirim sen otur diyo🤣
Boncukk123 Yaprakdokumuseverr bende Sakarya da yaşıyorum İstanbul’a gitsem nasıl olur diye düşünüyorum 34.haftadayım
Yaprakdokumuseverr Boncukk123 kız sakaryayla İstanbul arası ne ki istanbul içinde bile her yer o kadar mesafe
Feras23 Serendipity16 Bosver kuzum kiymetmi bilcekler 😂 bizimkilerdede asansör yok 3 kat hic cikamam gelen gelir biraz biz naz yapalim
Btl_akkurr Yaprakdokumuseverr 30. Haftalık hamileyim bulunduğum şehirden gideceğimiz yer 6 saatlik ama genede ailem yok diyor gidemezsin bu halde bende korktum oturdum yerime eşim belki gider.