Fundablkl1 Hanımlar hayırlı ramazanlar 🥰 Bugün 36haftalık olduk hala net bir isim yok ortada ama benim içime çok sinen isim mihra oldu🫠♥️Sizlerede sormak istedim.🤭 Mihra ismi nasıl sizce etrafınızda kullanan var mı?
Nuranbakay Fundablkl1 yakın arkdsm MİHRA ROZA koymuş ben sade mihrayı sevdim roza tuhaf geldi bende kızıma isim arıyorum ne zormuş kız isim bulmak oğlum da tövbe bu kadar zorlanmadım 🤣🤣🤣 bizde 34 olduk saglıcakla gelirler inşallah 🥰🥰
Rabia_36 Fundablkl1 Allah nasip eder de kızım olursa bende Mihra düşünüyorum çok güzel bir isim 🥰henüz cinsiyet belli değil
Smbemdy Fundablkl1 bir kizim olursa hayalim MİHRA DURU koymak 🌸 çok amin Allahim bana da nasip etsin saglikla hayirlisiyla saglikli saliha bir kiz evlat en kolay sekilde ve bu ay 🤲
Merve_anne42 Fundablkl1 yiğenimin ismi mihra çok neşeli komik oyuncu uslu bir bebek bir o kadar da güzel maşallah yani mihralar çok hoş oluyor genelde
annesininballisi Fundablkl1 yegenimin adı mihra naz 2 bucuk yasında. Herkes cok beğeniyor duyunca 🥰 ama size tavsiyem naz nazlı gibi isimler koymayın gerçekten anlamını tasıyor bebekler ismin galiba 😅
Fundablkl1 Yaaa hepinize çok teşekkür ederim ♥️ hayırlı doğumlarımız olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏼🥰