Sevdabrs Senabingol hamilelikte parol harici ilaca izin verilmiyor hastayim doye acile bile gitseniz parol iceren serum yapiliyor en fazla sakin icmeyin ki taylot icerrigi cok temiz olan bir urun degil normal İnsanlara bile tavsiye etmiyorlar
mavikalpvemavikalp Senabingol yav googleye yazsan bile çıkar parol dışında bişey içemezsin alt üstü grip hemen ilaca sarılmayın hamilesiniz zaten
Aykizim22 Senabingol bence içilmez benimde sünizitlerim azdı burun spreyi bile vermediler doğal yollar bul dediler 😢😢😢😢
Senabingol Betullkaratass vala unuttum hamile olduğumu 15 haftalik hamileyim unutuyorum hamile olduğumu
Aykizim22 Senabingol hayatım saçmalama istersen katarin kırmızı reçeteli zaten bak nediyorum sana çok kötüysen bi acile git içilmezzzz
BabyAta Senabingol en basiti Google yazsan bile icilmeyecdgini anlarsın paroldan başka bir şey vermiyorlar ne katarini 😳doktora gidin muayene olun gerek görürlerse antibiyotik veriyor hamileler için.
Temmuzmucizesi26 Senabingol ayyy sakın. Sadece parol içilir bebeği mi düşüreceksiniz ya da kalıcı bir şey oluşturur bebeğinizde her ilacı içmeyin katarin zaten çok ağır içince beni uyutuyor saatlerce sersem ediyor