teacher-mom21 Bugün anne oluşumun 4. günü çok şükür ve meğer ki insan gebelik halini de özlüyormuş bebeğinin karnında olması onu hissetmek o hareketli tekneleri güzel gebeler karnınızı bol bol sevin çünkü sonra insan cidden özlüyomuş
Birisi00 teacher-mom21 Hamileliği sevmeyen bir benim herhalde😅Tek sevdiğim yani bebeğin hareketleri.Geriye kalan herseyi eziyet.Mide yanması cekiyorum mesela suanda😅Az bisey kasilma olsun aha bebek geliyor diyorum. Enfeksiyon da cabasi
MorKelebek54 teacher-mom21 son 1 ayı kalmis bi hamiş olarak ozlicegimi sanmiukrum 😂 sanki yillardir hamileyim. Oglumu gormedim kucaklamadim koklamadim ama cok ozluykrjm onu. İnsan bilmedigi kokuyu ozler mi? Gormedigini ozler mi? Ozlermis.. o yuzden baxim dur ozledim fekan deme hamilelik ebet cok guzel ama o son 1 ay degil 😂 beklemek cok o yuzden git bebenin tadini cikar 😂😏😏 ay o bebis kokusunu bolca kokla benim uerime cok op bilmedigim o duyguya hasretim suan ya🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Drysvrucr Ben doğum yaptığım günü bile özlüyorum. Herşey çok çabuk oldu ve bitti. Hamileliğimi ayrı doğumumu ayrı bebeğimin ilk hallerini ayrı özlüyorum. Şu an 53 günlük 🥹🫠