EdaninBebegi Merhaba arkadaşlar, sancım olduğu için açıklık muayenesi yapıldı. Ancak daha önce çatı muayenesi yapılmamıştı. İkisinin arasında ki fark nedir? Açıklık muayenesindede parmakla muayene yapıldı ve rahatsız edici bir durumdu..
Tantan EdaninBebegi bence aynı şey çünkü ben 2 hafta önce gittim ağrılarım var dedim çatı muanesi yaptı eliyle evet rahatsız edici hatta o gün daha çok ağrılarım oldu
nurcan05 EdaninBebegi banada acilde yapıldı normal muayenede doktorum yapmadı yapan hemşire kasma kendini dedi ve hiç canımı acıtmadı ağrım falanda olmadı sonradanda lekelenme falan olabilir dedi olmadı benim hatta koltuğa otururken doğru mu oturdum diye sordum çünkü ilk defa oldu hemşire gayet nazikti devlette oldum
EdaninBebegi Rojii ben o esnada derin derin nefes aldım kasmamaya çalıştım ama hafif kasık ağrılarım oldu benimde. Siz sçıklık muayenesi mi oldunuz yoksa çatı muayenesi mi?
Misal26 Bende 37 haftadayım yarın kontrol var banada çatı muayenesi yapıcaz dedi doktor çatı kemiği normal doguma müsait mi onun içinmiş açılma içinde bakıyorlar evet bende rahatsızlanıp dev hastanesine gitmiştim acile orda ultrason ile alltan bakmaya çalıştıklar ben kendimi kastım çok acıdı canım ama gösterilen muamele yüzünden azarladı tersledi bakan kişi sonra eli ile baktı açıklık var mi diye ne jel ne bişi sürdü cnm nasıl yanmıştı şimdi kendi doktorm bkck özel de ama yine insan korkuyo utanıo tedirgin oluyorsn işte
EdaninBebegi Misal26 çatı ile açıklık muayenesi arasında fark varmı söyleyebilir misiniz doktordan sonra?
Misal26 EdaninBebegi fark yok çatı adı altında baktı normal doguma çatı kemiği uygun mu degil mi diye el ile bakıyor açıklık da aynı onada ek ile bakılıyor
Merve_3351 EdaninBebegi altan muayne oluyorya bi cihazla onda ben hiç sorun yaşamadim el ile dahami kötü