Hasretim16 Hanımlar 2 haftalığına tatile geldik arıtma cihazını kapatmayı unuttum bi sıkıntı olur mu bilginiz var mı ? Yani taşma falan olmaz değil mi? LG kullanıyoruz biz.
Kubrakar272727 Hasretim16 bence bı sıkıntı olacağını sanmıyorum yinede içindeki suyu biraz akitin sonuçta beklemiş su oluruyor 5 lt depoluyor aktiktan sonra kullanabilirsiniz
Temmuzmucizesi26 Hasretim16 memnun musunuz acaba mineralini alıyor suyun faydalı değil diyorlar bende düşünüyorum almayı ama emin olamadım
Hasretim16 Dimi o yüzden kapatın demişlerdir beklemiş suyu kullanmamak için. Evet öyle yapacağım ama taşma falan olmaz değil mi ondan korktum sadece
Hasretim16 Temmuzmucizesi26 memnunum hemde çok. Çeşme suyu o kadar kirli ki arıtma bence en sağlıklısı
Hasretim16 Ya admin ben herkesin önüne düşsün diye etiketi öyle seçtim. Niye değiştirip açtığım postu daha etkisiz olan bi etiket ekliyorsun ya.? Öneri mi istemişim bi soru sormuşum
denizalismom Hasretim16 Her başlığın içeriğin kendine özel etiketi var. Biz moderatörler bunu için varız. Annelerimiz aradıklarını sadece etiket kısmından tek tek de buluyorlar. O yüzden her içerik etikete uygun olmalı. Uygun olmayanları düzeltiyoruz 🌸