Kubraaa06 Feyzacnszoglu Rabbim yardımcı olsun kuzucum. Hergün yumurta ye kaşar peyniri, kuruyemiş hurma( 1 adet)bebeğe kilo aldıran gıdalar bunlar.Daha çok gıdalar varda beynim durmuş gibi stresten düşünemiyorum :/
Aysgltn Kubraaa06 hiç korkma Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz bende 29 şubatta 33+3 ile doğum yaptım ve bebeğimin kilosu 29 hafta ile uyumluydu 1420 gram doğdu 29 gün kuvözde yattı çok şükür şimdi yanımda rabbim yardımcınız olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini
Kubraaa06 Aysgltn Sizin peki Usg de ölçüldüğünde bebişinizin kilosu kaçtı? Allah razı olsun canım benim. Peki sürekli yoğunbakıma mı gittiniz nasıl oldu o süreç?
Kubraaa06 Pamuk Benımde aktif vajinal kanamalarım oluyordu en sonda suyum geldi işte serklaj yapılmadı ama 26. Haftadan itibaren oluştuğu için
Kubraaa06 Pamuk Ben sağlık çalışanıyım çok yoğun bir nöbetimde hasta ile çok uğraştım ilk o zaman kanadım çok yoğun şekilde sonra devamı geldi. Öncesinde en ufak problem yoktu düzenli kontrollerime gittim
ZeynepDuru17 Kubraaa06 Allah’ım yardımcın olsun inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin içinde bizlere de
Kubraaa06 ZeynepDuru17 Amin canım benim çok dikkatli olun önce kendinizi ve bebeğinizi düşünün sağlıcakla zamanında gelir inşallah 🥰
Aysgltn Kubraaa06 usg ölçümü ile doğum kilosu aynı oldu doğduğu gün ölçüm yaptı doktor 1420 gram dedi ve öylede doğdu bizim buradaki hastanede pazartesi ve perşembe günleri görüş günü vardı gidip görüyorduk doktor gelip bilgi verene kadar yanında durabiliyorduk ama bilgi aldıktan sonra dışarı çıkarıyorlar ve her gün süt sağıp götürüyorduk ama her hastanede farklı oluyor diye biliyorum
Pamuk Kubraaa06 Benim önce ki gebeligimde hiçbir problem yokken 3 gün önce kontrole bile gitmisken 3 gün sonra 17 haftalık düşük yaptım.Bu aniden oluyor.
merve_bulut Kubraaa06 rabbim yardımcın olsun canım hiç korkma bende 33te doğum yaptım 1960 gr. 30 gün küvozde kaldı istenilen kiloya ulaşınca taburcu oldu
Kubraaa06 merve_bulut Allah razı olsun canım benim. Peki sütünüz ne zaman geldi küvezdeyken ne zaman görebildiniz bebeğinizi nasıl oldu süreç?
merve_bulut Kubraaa06 sütüm hemen geldi canım hemen doğumdan sonra sağıp şırınga ile göndermiştik yoğun bakıma. Kaldığımız hastanede haftada 3 gün 5er dakika görüş günü vardı sonrasında yani 15 günlük olduktan sonra hergün günde 2 kez emzirmeye gittim iyice emme refleksi gelişince taburcu oldu
Ergmom Allah bu mübarek gecede sizlere sağlık sıhhat bebeklerinizi de sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
asell13 Kubraaa06 bende 33+3 haftalık oldum okuyunca içim bi tuhaf oldu rabbim seninde bebeğininde yardımcısı olsun inşallah bi kaç hafta daha bekler sağlıkla doğar. Kahverengi kanama sadece doğum sebebimi yoksa açılman veya sancındamı var
Kubraaa06 asell13 Hiç biri yok sadece sızıntı şeklinde amniyon sıvım geliyor, tamamen berraklaştı arada kahverengimsi oluyor sonra tekrar berrak şeklinde idrar yapar gibi az az akıyor. Rabbim sağlıklı zamanında doğum yapmanızı nasip eder inşallah 🥰
Kubraaa06 asell13 2100 dü en son ama ölcülenle gerçek arasında farkta çok oluyormuş o yüzden de endişeliyiz