orkide123p3t Kızlar elbette önemli değil ama insan çok merak ediyor inanın 🫣 En çok da yanılma payı ne kadar oluyor onu merak ediyorum güzel anneler çünkü komşumuzun kızına bebek 4 kiloyu geçiyor normal doğum yapamazsın demişler bebek 3200 doğmuş sezeryana almışlar direk :) kız çok üzülmüş tabi ki nasip ama ve güzel bir doktor güzel bir ultrasonu da var 800 gram yanılma olması çok geldi bana sizde yanılma payları nasıldı ablamın bebeklerine 2 kilo anca olacak 36 haftaya kadar demişler ikisi de 3 kilo üstü doğdu bende 37+1 im şuanda bebeğime 3kilo 150 gram dedi doktor doğuma da 20 gün var nasıl doğar öyle merak ediyorum ki delicesine zaten kızım yüzünü de göstermiyor o yüzden kilosuyla ilgilenmeye başladım 🫣🤣🥰
Hazalaskin orkide123p3t doktorla cihazla da bazen pek alakası yok bebeğin pozisyonu bile kilo ölçümü için önemli hani bunu tam bilemeyebilir doktor. Bu onu kötü doktor yapmaz. Benim bebeğim 3800-3900 dediler 3150 Gr doğdu.
orkide123p3t Hazalaskin Tabiki kötü doktor yapmaz çok tatlı iyi de bir doktor ama insan şaşırıyor 800 gram çok çok fazla bu bölgede en güzel ultrason o doktorun olduğu için de ayrı şaşırdım bebek baş geliş pozisyon daymış genelde o haftalarda öyle duruyorlar ama nasip belki doğumda başka Bi aksilik olabilirdi sağlıkla kavuştular iyi ki 🤗🤍
merve_bulut Bebeğim erken doğdu önce bunu belirteyim doğumdan hemen önce ultrasona girdim 2150 çıktı 1960 doğdu
Damlacaa merve_bulut merhaba bebeginizi emzirebiliyor musunuz ? Benimde kizim 2400 dogdu 2200 taburcu olduk emme refleksi cok zayif ve gucu zor yetiyor cabuk yoruluyor. Emzirmek cok yorucu oluyor . Gecti mi sizde yoksa buz meme reddi mi yasiyoruz anlayamadim kucuk olmasina bagliyoduk ama
Damlacaa Oglumda 3 200 dediler 3 dogdu kizimda da 2400 dediler doktor 200 gr oynayabilir cohazdan dolayi dedi kizimda tam tersi 2400 doğdu
merve_bulut Damlacaa 2 ay emdi canım sadece sonra bıraktı emmedi. Küvozde kalırken biberona alışmıştı çıktıktan sonra çok az bi süre emdi sonra bıraktı
Eda91- Damlacaa benim kızımda 35+6 da doğmuştu. 2400 kilo ile. Emme refkeksi çok azdı. 2. Ayda meme reddi başlamıştı, daha da memeye g geçmemişti. Biberonla veriyorduk
Bahar-sarioglu orkide123p3t ilk oğlumds hemen hemen aynı şey başıma geldi bebek 4 kilo Şeker bebeğe geçecek deyip doğuma aldılar 38 haftada sezeryanla doğum yaptım 3280 gram doğdu şimdi ikinci gebeliğim gene gebelik şekeri çıktı ve bundada 2 hafta önde gidiyor dedi iri olacak diyor bilmiyorum kaç kilo doğar
Bakya- orkide123p3t kızlarımda 3kg civarı doğar dedi doktorlar öylede oldu biri 3,80 diğeri 3,100 doğdu Oğullarımda doğum yaptığım gün ulrasonda ikiside 3,600 göründü biri 3,915 diğeri 3,940 doğdu Zaten +_ 500gr fark olabilir diyor doktorlar
SumeyyeTpl orkide123p3t doğumdan saatler önce bana kilosunu doktor 3.100gr dedi detaylıya girdim 3 kilo dedi doğduğunda 2.800 dü
2kucukbebis orkide123p3t Benim bebeğime doktorum 3300 dedi 3260 doğdu 😄 bakalım bunda da tutturacak mı
mavikalpvemavikalp orkide123p3t bazı doktorlarda sezeryana yönlendirmek için kilosunu fazla söylüyor dikkat edin yani
orkide123p3t mavikalpvemavikalp bana da öyle geldi 800 gram yanılma payı mı olur yazık kız doğurabilirim demiş durmuş
asell13 orkide123p3t en son 36. Haftada muayne oldum 3750 falan doğar dedi 3750 doğdu oğlum 😅 bakalım kızım kaç doğacak
orkide123p3t asell13 tam tutturmuş maşallah 😂🫣♥️ özel takipli misiniz ultrason cihazı iyi sanırım bizimki çok çok iyi değil arkadaşımın gittiği doktora göre olduğumuz bölge de en iyi ultrason o doktorun ki 800 gram fazla çıkması beni şok etti
seymaa7 orkide123p3t 200-300 fark edebilir demişti doktorum öyle de oldu 3.450 dediklerinin üstünden 2 hafta sonra doğum yaptım 3.130 gram doğdu