Naze2005 İki kızım var 3. Hamileliğim şuan 6+5 hamileyim tabiki öncelikle sağlıklı hayırlı evlat diliyoeum rabbimden ama rabbimde biliyoki erkek istiyoruz 14 şubatta öğrenebilirmiyim acaba cinsiyetini o zmana kadar
bulutunannesi33 Naze2005 12haftada ogrndm ogullarmn cınsıyetını dktrnz kemık yapısından bıle anlar 6hafta snra
Mutlulukgeldi Naze2005 öğrenemesin canm benim ki 15 haftalikta doktor kıza benziyor dedi ama net bisey diyemem dedi 20 haftalikta kesinleşir dedi🤗
Cleyi Naze2005 doktorunuz iyiyse öğrenirsiniz özele gittim ben 12 haftalık yeni öğrendim bir kızım var şimdiki de oğlanmış 😊
Kelebek123 Allah gönşünüze göre versin inşallah. Hayırlı, sağlıklı bir oğlunuz olsun Allah'ın izniyle. Bence erken olabilir şubat ayı. Ben de 6+6 haftalık gebeyim. Bir kızım var. Bakalım benimkinin cinsiyeti ne olacak. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
Naze2005 bulutunannesi33 hadi hayırlısı inşalalh tek başına eşimin haberi olmadna gidip öğrenmek ona sürpriz yapmak istiyoeum 14 şubatta
bulutunannesi33 Naze2005 rabbım gonlunundekınım hayrlısını versn cnm ben esımle gttm uc hamılelıgımde uc kerede 12haftada ogrendık sansına 😂 ama esım en sn bu bebıste dedı allah askına kız de doktor doktorcumda dedı kusura bakma canım buda erkek ahanda bak acmıs gosterıyor 😂
Naze2005 bulutunannesi33 😁😁rabbim bağışlasın canım öncelikle tabiki sağlıklı hayırlı olması sonrada insan hangisi yoksa onu istiyo tabiki😍
bulutunannesi33 Naze2005 allah affetsn bır yazı okudum ınsatgramda adam yazms ıkı oglum vardı sonrasında bır kızım oldu kızım olduktan snra evde hayvan beslıyormusuz dedım yazmıs adam 🙄😂 kız cocugu asilliği naifliği var ya bu bir gercek ❤️
Naze2005 bulutunannesi33 kız çocuğu gerçekten bi başkaaa rabbim herkese ikisininde eksikliğini vermesin🤲🏻
Aysenaz6143 Bende 13 +2 bıgün gittim doktora belli olmuyor dedi kordon da olabilir erkek de dedi . Daha erken net bişey söylemek için dedi
Naze2005 Aysenaz6143 erkek çocukları daha erken belli oluyo demek benim iki kızımdada 16 haftalıkken söyledi
Ozgeliz Naze2005 Benimde 8 aylık oğlum var dün yeniden hamile olduğumu öğrendim hala şoktayım en son adetim 15 Kasım 6 haftalık olmuş oluyor ama dün ki test dijitaldi 3 haftalık yazdı ben de anlamadım Çin takvimi de kız gösteriyor 😍
Ozgeliz Gkybhr hayırlı olsun 😍❤️ Kız çocuğu istiyorum bende inşallah rabbim nasip ederse ama bazen yanlış bakılıyor tam Doğum tarihinizi girmelisiniz ve hamile kaldığınız ayı girmelisiniz tabi bunlar merak gidermece tıp da böyle bişey Yok allahım bilir 😍