Bilgee16 Kızlar hastayım baya 3 gündür dahiliye tahlil istemişti Crp 34 çıktı o ilaç kullanma gerek yok dedi. Ancak aile hekimim yüksek olduğunu söyleyerek antibiyotik kullanmam gerektiğini enfeksiyonun bebeğe zararı olacağını söyledi 26 haftalık hamileyim. Sizce ne yapmalıyım
Melike_4949 Bilgee16 34 yüksek ben doğuma girmeden öyle çıkmış doktor yüksek demişti ilaç kullanmanız gerekiyor hatta kızımın yüzü sivilce izleri gibiydi idrar yolu enfeksiyonundan olabilir demişler
Damla Bilgee16 34 yüksek antibiyotik kullanmak gerek şöyle söyleyim hastayken 20 ye kadar normal kabul ediliyor sizinki bir tık yüksek çıkmış enfeksiyon tabi daha zararlı ilanınızı kullanın
yilldizyilldiz Benim de gripten dolayı 27 çıktı crp, doktor antibiyotik başladı dünden beri kullanıyorum. Bir zararı yok bebeğe verdiğim ilacın dedi. Hangi ilaç olduğu da önemli ona dikkat edip alabilirsin.
Bilgee16 yilldizyilldiz bende idrar yolu enfeksiyonundan kullandım daha önce, bu seferde çok arttı kas ağrılarım grip gibi crp yüksek aslında ama ateşin çıkmadıkça kullanma dedi dahiliye
Iremkoko Bilgee16 amoksilin banada doktor yazdı genel cerrah ama benim kadın doğumcum onu alma ben sana largopen yazdım demişti largopen hamilelikte daha uygun sanırım zaten eczanelerde bulmakta zor ben largopen icmiştim
Bilgee16 Damla her doktor farklı bir şey söyledi kadın doğum doktorum da enfeksiyon doktoruna danışın dedi ama bayram tatili bulamam enfeksiyon doktoru
Edckr Benim crp 2.24 iken bile doktorum antibiyotik verdi hiç iyi hissemiyodum. Sizin yüksek baya arada kaldıysanız kadın doğumcunuzdan bilgi alın.
Hayat31 Benimde dün 6 çıktı. Duocid antibiotik verdi sabah akşam. Yarın sabah tekrar kan tahlili yaptıracağım. Kendisi söyledi 48saat içinde tekrar bakmamız lazım
Tz19_ Benim 120 cikmisti en son bayginlik gecirdim cjnku 30lardayken antibiyotik kullanmadim iyiyim doye birden yukselince fenalastim 40 derce ates be bayginlik oysaki 2gun antibiyotik kullandim normale dondu ihmal edilcek biseh degil malesef
Edckr Bilgee16 Şiddetli öksürüğüm vardı, burun tıkanıklığından nefes alamıyodum. Oğlumada zatürre teşhisi konulunca doktorum 3. Günün sonunda verdi artık.
Hayat31 Bilgee16 yani bende anlamadım. 1-5 olması gerekirken benim 6 küsur çıktı. Biraz yüksek dedi. Yarın yine tahlil yapacağız bakalım ne oluyor. Senin peki tekrar tahlil yap demedi mi?