Haticedgn33 37 haftalığız bir saattir karnımın sağ tarafına toplanıp sertleşiyor doğum belirtisi mi? Sizlerin durumu nasıl🫠
Motherandbaby_ Haticedgn33 Bende 37yim bugün bel ve bacak ağrım başladı bir saattir ve oğlum aşırı toplanıyor bugün gözle görülür derecede sağ tarafım yamuk duruyor 😄
Eminesahin1 Haticedgn33 benim 27. Haftadan beri karnım kasılıyor bebekler toplanıyor taş gibi oluyor karnım 32+2 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim
Gulkant_24 Haticedgn33 o son haftalarda çok normal oluyor ama karın ve gögüs arasında 4 parmak varsa doğuma en fazla 1 2 hafta kalmış oluyor yada oturup AYAGINI uzat sağ bacagını solun üzerinden geçirebilirsin daha vardır ama geçiremezsen 1 2 haftan kalmıştır denendi ve onaylandı ilk gebeliğin den 😇
ilkgozagrim__ Valla aynı durumdan müzdaribim kasılıyor toplanıyor ama gelmiyorrr 38 haftalık olduk biz bugün bel ağrım var kasıklarıma vuruyo o ağrı da bakalım ne zaman gelecek küçük hanım
Haticedgn33 ilkgozagrim__ bizde de gün içerisinde bir çok kez ağrı sancı oluyor ama toplanması ilk kez böyle bir saattir çok oluyor
Beyza-00 36+2 deyim. Karnım bayağı aşağı indi zaten doktor da söyledi inmiş bebek aşağı diye midem rahatladı şişkinliğim geçti. Toplanma oluyor ara ara
Haticedgn33 Eminesahin1 önceleri ara sıra benim de toplanırdı ama bu değişik bişey şuna hala orda duruyor kaldı sağımda
TG123 Bende de son zamanlarda kasılma adet sancısına benzer sancılar bel ağrısı oluyor fakat geçiyor hanımefendi beni kandırıp duruyor açıkcası beklemedeyim 37+3 🙈
Umut_aras Haticedgn33 bende toplanma hep oluyordu onun için ekstra bişey saymiyorum ben onu ama pelvis ağrım çok fazla