maviiiss Kızlar orayı ne olarak adlandırılır bilmiyorum üst bacağın bu vajina vs orayla arasında kemik bağlantısı ağrıyor neden acaba kasıklar mı acaba ora ama kemiğim ağrıyor
Haticeburak06 maviiiss bendede oluyor 25 haftadan beri şuan bende 32 haftalığım gayet normal açılıyor oralar giderek. Ama benm çok fazla arttı o da bebek döndüğünden diye düşünüyorum
Alynq maviiiss 23. Haftadan beri çekiyorum o ağrıyı oturup kalkarken özellikle kemiğim kırılıyor gibi ağrı oluyordu şimdi daha hafifledi belki de ağrıya alıştım ondandır ama var hala, 32 haftalığız biz de
huvuuuuff maviiiss doğuma kadar geçmiyor, özellikle uzun süre oturup kalktıktan sonra daha çok ağrıyordu benim. Umarım sizin kısa sürede geçer 🥰
maviiiss Haticeburak06 benim hiç böyle olmamıştı şimdi böyle olunca korktum sağ tarafımda sadece bildiğiniz kemik ağrısı
BurcuA-D maviiiss maviiiss Ben de Bi iki gündür ağrı çekiyorum. Dün resmen adim attirmadi zonklama yapiyodu ve ağrıyan yere dokundugumda acı hissediyorum. Doktora gittim idrar yolu enfeksiyonundan suphelendi bisey çıkmadı. 30+5im erken olmasına rağmen nst çektirdi onda da bisey çıkmadı. Doktorumda dönüş yapmadı sagolsun
Esraaaas maviiiss bacak arası vajinaya yakın , özellikle biraz fazla oturduysam yürümeye başlayınca ağrıyor 32. Haftadayım yeni yeni Bu olmaya başladı
Sadeceanne2 maviiiss şey gibi değil mi. Sanki tavuğun iki bacak butunu ikiye çekiştirmiş gibi Bacaklarınızı çekiştirmiş ler bende.de var 28 hftaya. Girdim çok zorladığım için Çatı kemiği ağrıyor