Seren27 Ftm00 benimde dün akşam oldu acile gittim, baktılar kese etrafında kan görünmüyor tehlikeli bişey görünmüyor dediler, progestan hap verdiler
Dlntkesn Ftm00 benimde oluyordu progestan başladı 1 ay kullandım kesti ama hala olursa korkma kırmızı olmadıkça dedi sen gene de danış ama korkma içinde kalan kanı temziliyor olabilirsin
minikfasulyeannesii Ftm00 Benim 8.haftaya kadar oldu bişi olmaz inşaAllah canım kendimi çok yorarsam çok ayakta kalırsam yine oluyor leke.
Kur Seren27 Benimde bugün oldu canım banada Progestan verdiler yatacaksın dediler. Sende pıhtı şeklinde mi geliyor
Seren27 Kur hayır peçeteyle sildikçe belli belirsiz çok açık renkte geldi canm benim, keseye baktılar mı
Kur Seren27 baktı canım kese var sorun yok ama daha bebek yok. Birde hafif pıhtılı geliyor korkuyorum
Seren27 Kur doktorlar tabiki en iyisini bilirler ama ben dün acile giderken doktorumu aradğmda aktif kanama varsa, proluton depot iğne yapılsın kalçadan dedi acaba sende bi doktoruna sorsan mı
Kur Seren27 aktif kanama yok kuzum çok şükür bugün ara ara kahverengi geliyor ama minik pıhtılaşmalar var korkuyorum
minikfasulyeannesii Ftm00 Amin canım Allah razı olsun cümlemize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı 🌺
Evrmmm Ftm00 ya o bendede var peçeteye silince böyle aşırı cıvık beyaz bi akıntı geliyor doktor randevum var sorucam inşallah kötü bişi değildir