Edsn @mineoksuz11 teşekkür ederiz teyzeleri şuan duaya ihtiyacımız var yoğun bakımdan yeni çıktı tekrar girme ihtimali var😢
Doğum şeklim zorunlu sezaryendi. Damla hanım normal doğum destekleyen bi doktor benim bebeğimin baş çevresi sınırı geçikti ve kilolu bi bebek. Normal doğum istersem suni sancıyla denetirdi ama bütün riskleri anlattı ben de en doğrusunu siz bilirsiniz dedim. 36+6da kontrolüm vardı bebeğimin kalp atışları 200 üzeriydi serumla birazda olsa düşürdük yarın sabah erkenden alalım seni acil bişeyde hemen gel ama dedi bu arada nstler serumlar vs derken mesai saati bitmişti buna rağmen tam karar vermeden beni bırakıp hastaneden çıkış yapmadı🥹
Ertesi gün de sabah yatış işlemleri vs herşey zaten çok hızlı ilerliyor. Spinal istemiştim ben ameliyathaneye inip iğnem yapılınca geldi Damla hanım steril olana kadar elimi tutup anlattı şimdi başlıyoruz kavuşucaz bebişimize falan ben biraz endişeliydim öncesinde hiç ameliyat olmadığım için😂 Bu arada ameliyathane ekibi de çok iyi sürekli neşelendirmeye çalışıyor sizi ama genel olarak hemşireler ve anestezi hekimi erkek hassasiyetiniz varsa onu da belirteyim. 10.34te ameliyathaneye girdim hasta yatağıyla 10.51de oğlum doğdu. 11.45te de odama alındım.
4 saat yeme içme yasak 6 saat sonra yürütmeye başlıyolar. Damla hanım günde 2 kez geliyor yanınıza var mı bi sıkıntı vs herşeyi tek tek soruyor. Aklıma gelenler bunlar detaylı anlatmaya çalıştım umarım yardımcı olabilmişimdir🌸
Şuan için dikişlerle alakalı birşey söylemem doğru olmaz. Pansuman esnasında eşim baktı ameliyat izi falan yok kırmızı ince bi çizgi var sadece dedi burda bazıları dikişler önemli yazmış o yüzden belirteyim. Şuan bantlı 10 gün kapalı duracak o yapışkanı benden başkası çıkaramaz dedi gerçekten oynamıyor duşta falanda birşey olmuyor