neslii7 myangelson 2 kez düşüğüm oldu spermlerin etkisi var mıdır doktor pek bir şey söylemedi merak ediyorum
Deletedmon_98 neslii7 canım eğer sende yoksa sorun evet spermden kaynaklı :( bende bir kere kimyasal yaşadım eşim test verdi ve hızlı sperm sayısı 0 çıktı doktor bu yüzden düşük yaşamışsınızdor dedi
myangelson neslii7 yani sperm hareketi değil de daha çok spermde DNA hasarları, morfoloji ile ilgili diye biliyorum bu düşük sebeplerini ama tam emin değilim tabi
neslii7 Deletedmon_98 benım genetik testimde pıhtılaşma bozukluğu çıktı 1 kimyasal 1 normal düşük yaptım ama buna sperm bozukluğu da bir sebep miydi bilmiyorum
teachermomyy23 myangelson sperm şekil bozukluğu da dış gebelikte etkilimidir benimde doktorum dış gebelikten şüphelendi bende bir sorun yoktu eşimde sperm şekil bozukluğu çıkmıştı bu etkili olmuşmudur sizce
Whereismybaby teachermomyy23 canım baya benzer durumdayız sanırım ya benim eşimin de sperm değerleri düşük öyle bir şey mümkün mü acaba
teachermomyy23 Whereismybaby sadece şekil bozukluğu çıkmıştı eşimde hareketlilik ve sayısında bir problem yoktu doktor sadece bir takviye vermişti ama eşim kullanmadı kilo yapar diye ama bende bir sorun yoktu bilmiyorum bu yüzden mi oldu bu durum benimde aklımda soru işareti
Esslemm Bence hareketlilik döllenme ile alakalı yani yumurtaya ulaşabilmesi ile düşüğün sebebi morfoloji olabilir diye düşünüyorum
Whereismybaby teachermomyy23 benim eşimin sayı hız ve kruger düşüktü. Kruger de düzgün sperm yüzdesi diye biliyorum en az 4 olması gerekiyor . Yani bu soru benim de aklıma gelmişti doktora söylemiştim pek yorum yapmamıştı