Ebruu28 36 haftalık hamileyim ve grip oldum aşırı öksürük var malum paroldan başka ilaç kullanamıyorum İnternet’e bal zencefil limon gördüm iyi geliyormuş kızlar bunu içsem günde 2 kere bebeğe birsey olurmu
Gulluuuuu Ebruu28 bende grip olmuştum tükettim bir sıkıntı olmadı ama benim ki ileri derecedeydi bir işe yaramadı sonra hastaneye gittim
MorKelebek54 Mommytwice2 Ebruu28 ihlamurun fazlasi zararli diye biliyorum ama ne gibi zarari var bilmiuorum. Gunde bi fincan icilmesi oneriliyo. Grip icin vick alip ayak altrina surebilirsin ama sakin sirtina ve göğsüne surme. Ayak altrina sürüp corap giy öksürügu azaltiyo. Gebeligimin basinda bende cok kltu olmustum gunde bi bardak ihlamur ictim. Ayak altrima da vick surdum iyi gelmisti öksürugume
Ebruu28 Gulluuuuu bende ilerlemeden gitsin istiyorum 10 gün önce tekrar oldum geçti şimdi 3 gündür tekrar geri geldi nasıl hastalık anlamadım gidip geliyor
MorKelebek54 Ebruu28 me demek ama ayak altlarina sur sadece sakin sirtina göğsüne sürme ☺️ ayagina sürdükten somra corap giy mutlaka
Hulo2105 Ebruu28 benim de boğazlarım kötüydü şişti öksürükte var ılık suya limon bal karıştırıp içiyorum ama çok etki etmedi anlık rahatlatıyor. Doktora öksürük şurubu yazdırdım artık bir de pastil al dedi🥀
Malajin17 Yani zencefil zaten bulantı için öneriliyor gebelikte. Limon ve bal da kisitlanmadi bildiğim kadarıyla. Kür halinde zararlı olduğunu düşünüyorum ama dilerseniz 112 arayıp Dr a bağlantı isteyip sorabilirsiniz benim bir arkadaşım onu yapıyor hep
Hulo2105 Ebruu28 bana bitkisel verdi şurup çocuklar da içebilir dedi. Pastil de kötü bişey yapmaz ki aslında başka türlü kendiliğinde geçmez ki canım 🥺 ben kaç gündür içiyorum en ufak bir ilerleme yok şurubu bugün aldım inşallah geçirir
Civciv53 Ebruu28 ben 5 haftalık hamileyken kullandım canım umreden dönüşte feci hasta olmuştum büyük ihtimal koronaydı. Zencefilli bal ve günde iki bardağı geçmeyecek kadar ıhlamur içiyordum doktorum söylemişti. Birde öksürük için tereyağı ve pekmezi tavada ısıtıp ılık ılık içtim öksürüğümü sadece o kesmişti. Artık öksürmekten karnım ağrıyordu sürekli bir kaşık bir kaşık ılık ılık içiyordum boğazıma iyi gelmişti