Nur1999 Nar yemek nar suyu içmekle alakalı bilgisi olan int de rahim kasılması yapar falan yazıyo bende bi bardak suyunu içtim içtikten sonra araştırmak aklıma geldi ama bi tedirgin oldum acaba bir sorun olurmu doktorum bu konuda her hangi bişey demedi ama
LamiyaCetinkaya Nur1999 Hiç öyle birşey duymadım, iki gebeliğimde de çok fazla yedim. İnternette bir sürü bilgi kirliliği var, bunu doktora danışmak daha iyi olur.
senafa_ Nur1999 bende yedikten sonra görmüştüm arastırdım yokmus öyle bisey yinede doktorunuza danısın istersenz cok yedm ben
hepoyleolurzaten__ Nur1999 hiç birşey olmaz sonuçta nar tarlasini yemiceksiniz ben yedim ilk zamanlar baya canım çekiyordu günde bir defa yedim
myangelson Nur1999 herşeyin fazlası zarardır abartilmadigi sürece bir sıkıntı olmaz ama nar suyunu pek önermiyorlar. Doktoruma hamile kalmak için tedavi görürken sordum nar suyu rahim duvarını mi ne inceltiyormus öyle birseydi hamile kalırsan düşük yapmaya sebep olabilir nar suyu dedi. Abartmadan kendisini yiyebilirsin ama suyunu içme demişti tabi o zamanlar yeni tutunacak bebek için söylemişti ileriki haftalarda bilmiyorum geçerli mi bu durum
Nur1999 LamiyaCetinkaya bende marketten kan yapar diyerekten almıştım ama görünce şok oldum bişey olmaz Allahın izniyle kontrole gidince sorucam o güne kadar nar suyu falan yok
Nskan Doktorum hamileliğin başlarında özellikle nar ye diye önermişti c vitamini açısından zenginmiş bu yüzden özel bir durumunuz yoksa zararlı değil diye düşünüyorum
Nur1999 Nskan bende 10+4 üm o yüzden birazda tedirgn oldum ama bir bardaktan da bişey olmaz heralde kilo kilo içmiyoruz veya yemiyoruz sonuçta
myangelson Nur1999 1 bardaktan birşey olmaz sanmıyorum ya benim dediğim çünkü her gün 1 bardak falandı sanırım. Doktorunuza sorarsınız yine