Ayseeecnr-27 Kalp atışını ne zaman duydunuz acaba ? Bugün doktora gittim ve duyamadık 2 ihtimal dedi doktor ya küçük olduğu için daha geriden geliyor olabilir dedi yada gelişmediği için dedi 🤦♀️ 1 hafta sonra yeniden çağırdı bugün tam 8 hafta olmuştu 🥹🥹🥹
Ipekulas Ayseeecnr-27 devlet hastanesinde duyamamışlardı özele gittik aynı gün duydular cihazla da alakalı olabilir bence özele gidin en azından içiniz rahat eder
Hatice5258 Ayseeecnr-27 ben 5 haftalıkken duydum ama düşük tehlikem vardı. 6 haftalıkken yine gittim kalp atışı yavaştı. 7 haftalıkken gittim kalp atışı normaldi. Şimdi 10 haftalık oldu. Bebekten bebeğe değişen bu durumdur. Iyi düşünün iyi olsun. Bebek için stresten uzak dur kafaya takma oluruna bırak yiyecek ekmeģi varsa rabbim nasip eder zaten. Sağ salim kucağına alırsın inşallah.
Ayseeecnr-27 Ipekulas özele gidiyorum zaten🥹🥹 içimde korku var seviniyim mi sevinmim mi 🤦♀️ kafam allak bullak oldu
numix 4+5 iken keseyi gördük 7+0 yani bugün de kalp atışını duyduk şükür,🙏 biraz bekle canım geç döllenme olmuş olabilir.