Sevgi2023 Kizlar geç dollenme yaşayan varmı aranizda ?Beklenen adet gunumden kaç gun sonra öyrendiniz Benim 4mart son adet tarihim gecikmez normalde testler yipratdi beni acqba gec döllenmemi?? Fikirlerimnizi esirgemeyin 🙏🏻
Kubraakgn0 Sevgi2023 Ben 3 gün sonra öğrenmiştim canım geç döllenme değil ama geç yumurtlama olmuş uygulamaya göre 1 hafta geç olmuştu yumurtlama şuanda da adet tarihime göre 10+3 ama ultrasona göre 9+3 ☺️
Egeninannesimerve Sevgi2023 canım benim som adetim 18 aralıktı Ocak ayında adet olmadım test yaptım negatif çıktı şubat 13te mide bulantısı şikayetim vardı test yaptım pozitif çıktı 14 Şubat doktora gittim son adetime göre geç döllenmiş 3 Ocak olarak düzelttiler adet tarihimi
Sevgi2023 Kubraakgn0 adetden kac gun sonra ogrendın canım? Gecıkmeden yanı? Test yapdmışmiydin negativmiydi?
Kubraakgn0 Sevgi2023 Adetime 3 gün varken negatifti 3 gün geçince çok silik pozitif gördüm sonra evde test yapıp koyulaşmasını bekledim baya belirgin olduğunda hastaneye gidip kan verdim 2 hafta sonrasında filan
Civcicvv Sevgi2023 evet sürekli hem kan hem idrar veriyordum 12.gün 5.07 ile öğrendim sonra artışa başladı ama kimyasala döndü benimki maalesef tabi bunun geç döllenmeyle alakası yok geç döllenme olup sağlıklı olan çok fazla kişi var
Kubraakgn0 Sevgi2023 İnşallah rabbim bu mübarek günde isteyen herkese versin kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah 🥰
Egeninannesimerve Sevgi2023 aynen canım rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucaklarına alsın herkes yavrusunu