_Atasoy Selam kızlar acil yardım lütfen 🙏🌺 30 marta betam 2.1 iken negatifken Şuan adetime 2 günüm daha var bugün betam 31.56 çıktı sizde ne demek bu kimyasal gebelik olabilir mi ? Artış normal mı cevaplarınızı bekliyorum çiçekler 🌺 🤲
Postmodernmom _Atasoy hayırlı olsun canım şuan gebeliğin pozitif bende birkaç gün kala 28,5 ile öğrendim umarım artışın düzenli olur sağlıkla kavuşursun bebeğine 🌸
Ebruxxxx _Atasoy canım ben ilk gebeliğimde beta 26 çıktı doktor bana kimyasal gebelik olabilir umitlenme dedi çok şükür 19 aylik oglum var ikinciye gebe kaldım 38 beta sağlıklı dediler kimyasal geçirdim yani zamana bırak kendini strese sokma dua et iyi düşün düzenli betana baktir canim
_Atasoy Postmodernmom Çok teşekkür ediyorum Allah sağlıkla inşallah kucağımıza almayı nasip eylesin 23 haftalıkken oğlumu kaybetmiştim 4 ay önce Şuan elim ayağıma dolandı Doktorum kimyasal gebelik olabilir dedi artışı bekleyim dedi 2 gün daha o yüzden panik yaptım
_Atasoy Ebruxxxx Öyle tabi ki ama ne bilim açım sevincim hep karıştı istiyordum evet evlat acısına dayanamıyorum yeniden aynı şeyleri yaşamaktan da korkuyorum rabbim bugün hürmetine dualarımızı kabul eylesin isteyen herkesin kucağını doldursun güzel Allahım 🌺🌺