Evhamlikurabiyeanne Ilk kizima 66 ile hamile kalip 6 kilo verdim doguma da 68 kiloyla gittim ne ka güzeldi dogumda da 10 kilo gitse incecik kalirim dedim şapa oturdum 🤣 dogumdan sonraki 3.günde hala 68 kiloydum bebek 3500 dogdu ben hala ayni kilodaydim sonra bebegim kolikti hic oturup yemek yiyemedim ayaküstü ekmek peynir yemekten kilo aldim alerji diyetine girdik orada da yuklendim patatese ekmege sisirdi onlar beni.73 lere kadar ciktim asla veremedim 3 sene sonra bu bebegime hamile kaldim bulantidan 7 kilo verdim su an 68 olmusum hamile kaldigim kiloda degilim henüz 20 haftaligim hic kilo almayayim olayina girmeyecegim ilkinde almadim da ne oldu dogumdan sonra aldim hamileyken alsam en azindan dogumda giderdi kilolar kilo alanlar da hic dert etmesin ben guya ilkinde almadim ama dogumdan sonra sistim bebek saglikli olsun yeter ki
isil-ay Evhamlikurabiyeanne 68 Kilo kaderiniz olmus demekki artık ne kadar güzel dıye sevınınce orda nazar değivermis hemen gözü kalanında gözü cıksın :D
Evhamlikurabiyeanne isil-ay aynen ama ben kendimi nazarladim kilo almayayim diye var ya bir tane cikolata sokmadim agzima her seyime dikkat ettim bunda o kadar kasmiyorum 🤣
ozgekader isil-ay ben 75kilo ile hamile kaldım Şuan 38+0 86 kilo olmuşum hiç ödemim yok doktorum iyi gittiğimi söylüyo
Civciv53 isil-ay yaş 27 hamile kaldığım kilo 107 7 kilo vermiştim şuan almaya başladım 🥹 102 olmuşum 19. Haftadayım yemicem artık 🤪
Kumrukuss58 18 haftalık kızım olacak 43 le hamile kaldım 48,7 ydim bugün tartıldım genelde çocuğa çalışıyorum bu arada muz,süt, protein ve sebze ağırlıklı 🙈😂