isil-ay Merhaba , 27 yasındayım ilk hamılelıgım kızım olucak hayırlısıyla 103,5 kilo ile hamile kaldım (boyum uzun 1,75 falan ve orantılı) şuan 21 haftalıgım 1 kilo aldım sizde durumlar nasıl sizce normal mi ?
Hamisbayan isil-ay 31. Haftadayım 63-64 le kaldım şuan 71-72 civarıyım görünüşte bir fark yok herkes öyle diyor ama bu tartılar beni mahvediyor🥴😂
dogurangaplumba isil-ay 1,59 boy 45 le hamile kaldım 60 kiloydum en son 31+0 haftalığız tartılayım şimdi bakalım kaç çikacak 🤭
birLinaannesi isil-ay 34+5 60 kilo ile hamile kaldım şu an 75 kiloyum. Doğuma kadar sabit kalırım inşallah 🥲🙏🏻
isil-ay momofmychildren aa çok iyi genelde kilolu hamıle kalanlar 8-10 ile kpatıyormus ınsallah dogrudur :D
isil-ay Hamisbayan bence ideal almıssınızzz evet ınsanlar demese bıle tartı moral bozuyo rakamlar dağ oluyo
momofmychildren isil-ay ben şu an almamak için uğraşıyorum doktorum 28den sonra vücut zaten kilo alacak diyor minimum hareket etmeye çalışıyorum 😂
miamom isil-ay ay yalan yalan 17. Haftadayim 72 ile hamile kaldım 79 kilo çıktım bu sabah 😃 90′ı zorlarım gibi geliyor 😂
isil-ay momofmychildren son 2 ay daha cok alınıyormus evet şuan calıstıgım ıcın belkıde 1 kılo aldım sabah 45 dk yuruyorum ıse bellı bı duzende var ama 32. hafta rapordan sonra ne olur bılmıyuorum :D Önce sağlık sonrada az kilolar nasip olsun hepimize
ngksu 24 haftalığım tam 6. Ayda 6 kilo aldım 56 ile hamile kalmıştım 62 yim şuan Çok mu ya ceapları okuyunca bi ürktüm🥲
isil-ay ngksu bence normal 24. hafta da 6-7 kilo alınması beklenirmiş herkesin ki farklı olabilir . Ben byaa kılolu hamıle kaldım mesela zaten cok yedıgımden ıstah artmadıgı ıcınde almadım heralde az gelıyo ama 18. haftadayken doktor boyu ve kılosu guzel ortalama demıstı suan bugun tam 21 hafta oldukkk
nazo_ birLinaannesi birLinaannesi Ayse_nur_kayma13 Canım bana da 19 haftalıkken böyle söylediler içim içimi yedi detaylıyı yaptırdım 28.haftada kaybolmuştu eşlik eden başka birşey yoksa genelde kayboluyor demişti perinotoloji uzmanı içini ferah tut bol bol dua et