Linakiz1903 Tekirdağ bölgesinde bayan doktor arıyorum detaylı ultrason için. Yaptıranlar Hem doktor hem fiyat bilgisi verirmisiniz 🙏🏻 Çerkezköy, Çorlu , Silivri Süleymanpaşa bölgeleri farketmez
Senmsii Linakiz1903 Çorlu’da Vega optimed ve vatan hastanesi doktorları erkek. Ben vegada yaptırdım pazartesi hakan bey de çok memnun kaldı aşırı ilgili ve dikkatli
Anneyimbennnr Linakiz1903 bu yılbaşından beri kaçıncı zamları yılbaşında 2 bin liraydı abarttılar iyice ya Muayne bile 500 liraydı 900 yapmışlar yuh artık
degisimdonusum Senmsii Ben tamamlayıcı sağlık sigortamı kullanmak istiyorum da, o yüzden bünyesinde perinatolog olan bir hastane arayışındayım.
Senmsii degisimdonusum Benimde doğum teminatlı sağlık sigortam var canım ama özel hastanelerin hiç biri karşılamıyor araştırdık. Hatta direk elden nakit istiyorlar parayı
degisimdonusum Senmsii yaa çok üzüldüm bu duruma, irmet hastanesi 4000tl dedi. haziranda gideceğim, şimdilik 4000 dedi bir de. yani artadabilirmiş :(
Senmsii degisimdonusum Evet her ay artış yapıyorlar neye göre artış yapıyorlarsa sanki maaşlara zam geliyor bizde 2 gün arayla kurtardık valla 3600 den direkt 4200 e çıkartmak biraz dolandırıyoruz yalan yok yani mecbur gideceğimizi biliyorlar özele iyi doktor olsun diye. Sonra verdikçe veristiriyorlar