Derennn700 myangelson canım ben bugünü de değerlendirdim çünkü çok yoğun şeffaf yumurta akı gibi geldi kaçırmak istemedim bi dolu bi boş ilerliyoruz şimdilik
Derennn700 Derennn700 @emir_01 @myangelson canım bi baksanıza pik oldu dün değerlendirdik bid e yarın düşünüyoruz
emir_01 Derennn700 siliklesinceye kadar denemeniz gerek canim 1 gun iliski bigun ara seklinde olabilir sperm sorununuz yoksa gun asiri degerlendirin
Derennn700 emir_01 Allah razı olsun canımm isteyen herkese inşallah sperm sorunu var mecbur öylemyaoacaz
Derennn700 myangelson canım geliyor yoğun yumurta akı kıvamında baya hemde bi de kasıklarımda minik minik batmalar var yani çatladı çatlayacak
Derennn700 myangelson canım beş bakabilir misin bugün yaptım böyle çıktı Şeffaf akıntı biraz beyazlaştı acaba çatladı mı bugün
myangelson Derennn700 aynı testlerden olsa daha belli olur ama akıntı beyazladiysa çatlamış oluyor yumurta. Krem gibi bir akıntı oluyor. Tarih tut şeffaf akıntı gelen günden itibaren 14-17 gün sonra adet günü oluyor veya gebelik testi yapılabilir
Derennn700 myangelson kuzum benim şeffaf akıntı görüyordum üç gündür bugün daha katıya dönüşmedi hiç akıntım yoktu bugün
myangelson Derennn700 hakkınızda hayırlısı olsun adet ve gebelik belirtileri çok benzediği için birşey diyemiyorum.
myangelson Derennn700 kaset test için erken. Adet gecikmesi veya adet gununde yapılır sizin daha gününüz gelmediği için erken gebelik ile bakmanız gerek