Merhaba herkese. 35. Haftaya gireceğiz. Evde bir tane kedimiz var yaklaşık 8 aylık. Çok uysal sakin bir kedi ama bazı dönemler çok tüy dökebiliyor tabi ki oda bir canlı ve gayet normal. Biz onu çok seviyoruz. Aşılarını bakımlarını da yaptırıyoruz ancak tecrübesiz anne baba adaylarıyız. Doktorumuza mı danisalim ne yapalım bilemedim dogdudunda bebekler maglum ilk zamanlar çok hassas oluyor ona yaklastirmamak mi lazım, ne gibi önlemler almak lazım bilemedim. İlk zamanlar mı yaklasmamalı ya da. Ben bizzat kendim alerjili bir anneyim, ki buna rağmen hayvan besllemeden duramıyorum bebeğimde de alerji olma ihtimali yüksek. Bunu dogdudunda test yapıp anlayabilirler mi bilmiyorum. Etrafımda hayvan varken bebek mi bakacaksın diye tonlarca konuşan filancanın cocugu kil yutmuş diye beni korkutan o kadar çok insan var ki. Tabi ki ben kedimizi de bı evlat gibi benimsemisken, sahiplendirme gibi bir düşüncem yok. Tam tersi beraber büyüsünler isterim ancak sağlık içinde gerekli önlemleri alarak. Tecrübeli bilgili annelerim yazarsa sevinirim.