123NurKay123 Busraaa233- ben varım cnm 14 şubat son adet kalp atışlarını duyduk bir hafta oluyor duyalı🤲❤️
123NurKay123 YaseminTomar ayy hadi inşallah canım bende ikizlere hamileyim cift yumurta ikizi mi senin
Hed06 Aysedirem ben de aynı durumdayım geçen hafta kese göründü pazartesi bebeği göremeyince beta takip edelim dedi 2 nisan 9400. 4 nisan 12000 düzensiz olduğu için sağlıksız dedi siz beta yaptırdınız mı yine?
Aysedirem Hed06 yok hayır bakmadılar. Ama bugün tekrar doktora gittim şuan 7+0 olmadı gerekirken 5.5 haftalık dedi inşallah vardır diye umuyorum
Hed06 Aysedirem beni Aysedirem bana da sata göre 6+6 iken kesen 4+5 dedi ama bu olabiliyormuş geç döllenme olduğunda. Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz benim de pazartesi bebek görünmezse kürtaj dedi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Bahce YaseminTomar merhaba bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Merak ettiğim bir şey var ikiz oldugu kese göründüğünde belli değil miydi? Bebekler oluşunca mı ikiz oldugu anlaşıldı. İki kese görünümü oluyor diye biliyorum yanlış biliyor olabilirim. Bende de öyle bir durum olabilir ondan soruyorum 🫠
YaseminTomar Bahce amin inşallah balım 🤲🏼 4 haftalıkten öğrendim ben gebe olduğumu geciktirmeden doktoruma gittim 4. haftada sadece keseyi görmüştük bebek gözükmüyordu 7. haftada kalp atışı için tekrar doktoruma gittiğimde tek yumurta ikizleri olduğunu görmüştük bir tane beklerken iki tane kalp atışı duymuştuk 😍🌹
Tictack Benim sat 19 şubat, kalp atışlarını duymak için 4 gün sonra gidicem 7+1 inşallah duyabiliriz 🥹🥹🥹 5+3 de gittigimde vajinal baktı kese ile yolk göründü sadece bebegi görmemistik
Bahce Benim de 8 şubat. Daha kese ve eşi var dedi bebegi görmedik. 2 hafta sonra gideceğiz kontrole. Düşük önleyici ilaç verdi. Düşüğüm var iki tane önceden. İnşallah bu sefer sağlıklı ilerler.
Busraaa233- Bahce canım zaten altıncı haftada falansın sen normal ki böyle olması bazıları 8. Haftada hem keseyi görüyor hem bebeği hem kalp atışını biz adet döngümüze çok dikkat ettiğimiz için erkenden öğreniyoruz o yüzden beklemek zorunda kalıyoruz
Hed06 Aysedirem 8. Haftada bile bebeği görenler var. 8. Haftayı tamamladıktan sonra olmayı düşünüyorum. Şuan zaten benim sağlığımı tehlikeye atmıyormuş. Bu arada sağlıksız olduğunda kendiliğinden de düşebiliyormuş. Bayramın da geçmesini bekleyeceğim.
Hed06 Aysedirem Aysedirem ne yaptın gittin mi doktora? Bizim yolk kesesinin büyüklüğü fazla dedi sağlıksız gebelik olduğunu söyledi kürtaj olmam gerektiğini söyledi.
Hed06 Hed06 bu arada belki bir mucize olur bebişi ve kalp atışını duyarız belli mi olur alacak nefesi varsa tüm olumsuzluklara rağmen gelir
Hed06 Aysedirem geçmiş olsun canım allah bir sonraki gebeliği sağlıklı versin inşallah ben de yarın olacağım bugün olamadım. Çok ağladım çok üzüldüm ama yapacak bişey yok
Aysedirem Hed06 çok sağ ol canım sana da çok geçmiş olsun. Bende çok ağladım çok üzüldüm ama elden bir çare gelmiyor