Merviiss geçen eylülde aynı durumu yaşadım gebelik haftası büyük olduğu için direk kürtaja almıyorlar önce hap olarak suni sancı verdiler düşük yapmam beklendi sonrasında da kürtaja alındım ve taburcu edildim. Bu işin özeti, önemli kısımlar şunlar Zeynep kamilde yatışım yapıldı çünkü yasal sınırın üzerinde olduğu için özel hastaneler yapmıyormuş, hastaneye gittiğinizde heyet raporu gerektiği için orda sizi son kez perinatologlar muayene edecek raporunuzu hazırlayıp yatışınız yapılacak, hapı verdiklerinde size tek önerim bolca doğuma hazırlanır gibi hareketlerde bulunmanız yani bolca koridorda yürüyüş ve squat, sancı geldi diye yatarsanız düşük yapmanız günlerce sürebilir, ben kürtajdan 11 ay önce normal doğum yapmıştım süreci bildiğim için düşük yapmam 5-6 saat sürdü fakat yanımda yatan kız 3 gündür sancı çekiyordu çünkü her sancı vurduğunda yatmayı tercih etmişti, süre çok önemli ne kadar çabuk düşük yaparsanız hastanede kalış süreniz o kadar kısalır inşallah çabucak atlatırsınız. Sancı dediğim şeyden sakın korkmayın regl sancısı gibi düşünün ❤️