ayanarta1 nurcan355 bende Alya ismini çok beğeniyordum bı zamanlar ama kullanımı nasıl olur bilemedim
Yagmurakyurek ayanarta1 Simay Belinay Buğlem Eslem Sare Sidelya Goncagül İnci Reyyan Melin Mina Mine Tuana Munise Ceylin Efnan Asena Belin Irmak Asya Melek Mehtap Mizgin Dijle Minel Melike Meryem Serap Kumsal Nefes Masal
ayanarta1 Yagmurakyurek Asena ismini Türkçeden.oturu eşim istiyordu ama dansöz ismi diye vazgeçti 🙈 Belinay anlamında karar kilamadik Sare çok güzel ama çok arttı bu günlerde
Apopot ayanarta1 merhaba bende zühre ismini çok beğenmiştim ama sonra bir hikaye okudum 2 meleği baştan çıkarıp onlara türlü günahlar işleten kadının adı zühre ve işlettiği günah zina hatta zührevi hastalıklar buradan geliyormuş birdaha araştırın isterseniz
ayanarta1 Apopot ben Zühre koymayacagim 🙄 zühra koyarım koyarsam. Ama bende dün araştırırken zührevi ile.zuhrenin alakası varmı diye düşünmüştm demek varmış bak içime doğmuş
Apopot ayanarta1 evet malesef keşke olmasaydı bende zühre koyacaktım anlamıda venüs çoban yıldızı demek aslında kelime olarak ama çağrışımı ve hikayesi beni vazgeçirdi, size de koymayın demiyorum tabiki sadce bilin istedim
Deletedmom_99 ayanarta1 peygamber incisi demek. Bir şeyin öz’ü demek LİBABE annemin adı. Aslında lübabeymiş. Sahabelerden birinin ismi. Annemin anneannesinin adıda LİBABE. Kızım olsaydı. LİBABE koyacaktım ama erkek olacak. Nesilden nesile gitmesini isterdim
ayanarta1 Apopot ben zaten Zühre istemiyorum zühra hoşumuza gitti Bizim araştıracagiz kokende anlam farkı varsa zühra koyarız