eceyc314 ayanarta1 4 yaşında bir oğlum var. Bebeğin ismi İpek olacak diye tutturdu😅 başka ismi kabul etmıyor bakalım ne yapacağız. 😅
btytgy ayanarta1 biz de hep öztürkçe olsun diye baktık. Bi türlü içime sinen olmadı o yüzden artık her türlü isim bakıyoruz ama hala netleşemedik 31. Haftadayım daha ne zamankarar vericez bilmem. Hepsi çevrede çok var gibi geliyor zor gerçekten😅
ayanarta1 Sevvl Canseltkl Ramercan Mesen biranne__ Eslem_kumsal Aytug0101 Seher_koray miyopmom dogurangaplumba Tuliy5 Alpbusee orkide123p3t ZeynepDuru17 Kdrozdmr3455 Kızlar bugün konuştuk Öztürkce kız isimlerini anlamlarından ötürü beğenemedik. Peygamberimizun tavsiye ettiği Zühra ismini düşündüm bı an anlamı cennette çiçek demek sizce nasıl birde Hümeyra düşünüyorum peygamberimiz Hz Aişeye bu şekilde hitap ettiği için. Sizce hangisi? Hümeyra da ay yüzlü kadın demek -
biranne__ ayanarta1 Belinay hoş bence eşiniz de kabul ediyorsa olabilir illaki ikna olur diye düşünüyorum ikinizin gönlünün olması lazım o çocuk ikinizin
dogurangaplumba ayanarta1 öztürkçe gökçe var kuşum baktın mı hiç? Anlamı güzel kulağa hoş geliyor ve gökçeler akıllı oluyor
Tuliy5 ayanarta1 Hümeyra güzel 😊 Yalnịz Zühra diye bir cennet çiçeği yok. Zühre/ Zöhre isminin bir versiyonu sadece. Çoğu isme cennetle ilgili anlamlar uyduruluyor internette 🥲