Merve-metin Kızlar eşim sperm testi yaptırmak istiyor o testi üroloji bölümü mü istiyor acaba bilginiz var mı ona göre ilerleyecez biz yoksa gidip direk yaptırabilir mi testi sonradan doktora gösterebilir mi sonucu ?
myangelson Merve-metin özel hastaneye giderse direk verebiliyor biz hep öyle yapıyoruz. Ama bazı özeller yapmıyormus testi. Devlette doktorun istemesi lazım sonra gün falan veriyorlar genelde
myangelson Merve-metin o zaman alınır Büyük ihtimalle ilişki perhizi falan yapmayı unutmayın en 2-7 arası diyorlar ama en uygunu 3 veya 4 gün biz hep o şekilde yapmıştık doktor öyle önermişti
Merve-metin myangelson tamam canım bayramdan sonra bi gitsin üroloji önce bi kontrol etsin sonrasında testi versin bakalım ne çıkacak 10 aydır olmuyor bebek bende hormon tembelliği var eşimde bende gidip baktırayım ona göre önlem alalım en azından dedi bakalım onda bişey çıkacak mı bu ay ovülasyon denedim 8 gün erken adet oldum bilmiyorum artık kısmet inşallah
myangelson Merve-metin iyi olmuş canım gidin bir baktırın en azından baktirmadik demezsiniz insallah sonuçları güzel çıkar 🤲🏻