4147 Kızlar günaydın, normalde 32-33 günde bir olan döngüm bugün 45. Gündeyken geldi ve regl oldum çok şükür 😂 şimdi yumurtlamam daha erken mi olur yoksa yine adet takvimlerinde gösteren normal düzen gibi mi?
Meleek61 4147 döngü uzunluğuna göre yumurtlama süresi değişiyor canım düzensiz adet oluyosan ovulasyon testi kullan her 28 günde bir adet görenler 14. Gün yumurtluyor benimde döngüm 33/34 günde bir 14. Gün yumurtlamıyorum yani 17.18 gün feln oluyor döngü uzadıkça süre de uzuyor
4147 dmlrm Meleek61 evet benimki de ortalama o civarlar olur bu sefer ovülasyon kullanacağım. Salı günü falan adetim bitecek cuma cumartesi de eşimin yanına dönerim o aralıktaki üç günde inşallah yumurtlamam olmaz ☺️
dmlrm Ben de aynı şekilde sizin gibi geciktim ama kafam karıştı adet dönemine yumurtlama denk gelmez değil mi
4147 dmlrm adetten bir gün sonra ilişki yaşayıp gebe kalan arkadaşım oldu. Ama normalde adet sonrası düşük ihtimal. Ben de bayramda ailemin yanında olacağım o yüzden denk gelmese şuan iyi olacak 🙈😂 siz adet oldunuz mu hala bekliyor musunuz
dmlrm Ben de adet oldum dün 1 hafta sürüyor zaten bitmesi ama benim demek istediğim adet olurken öyle bir şey olmaz değil mi kadınlar kulübünde böyle bir şey okudum mümkün mü acaba 😅
4147 dmlrm yok ya bu saçma olmaz mı ama öyleyken mi ilişki olacak 😂😂 kim öyleyken bir şeyler yaşamış da hamile kalmış kız 😂
dmlrm Feride_01 çok bilemiyorum ben de yeniyim bu durumlarda ovulasyon testi diyorlar ama istersen onu dene
4147 Feride_01 doktorunuzla bence bi görüşün. Düşük sonrası hemen hamile kalmanızda sorun yok derse adet olduktan sonra ovülasyon testi ile yumurtlama gününüzü bulabilirsiniz