nurcan355 dogurangaplumba en ufak agrida hastaneye kosturuyorum belki acilmam felan oluyordur diye yok acilmam da yok benden sonra hamile kalanlar bile dogurdu morallerim bozuldu artik 😪
nurcan355 dogurangaplumba ayni durumu yasiyorum suan doktorum martın son haftası yada nisanın ilk haftası dogar diye tahminde bulundu 40 haftalık olucaz tık yok millette surekli doguramadinmi daha diyor gelmiyor ne yapabilirim ben dogurmak istemiyormuyum sanki bayramin 1. gunu suni sanciyla dogurucam artik allah nasip ederse cunku tam 40 haftalik oluyoruz kendi sancim gelmiyor nişanım ya da suyum da gelmiyor kizim cok nazli cikti 🥺
dogurangaplumba nurcan355 Birde kızlar erken gelir diyorlar gelmiyor işte ilk kızımda tecrübe edindim 3 ağustosa sezaryen günüm verilmişti korkudan 1 ağustosta doğurdum o değil 2 ağustos annemin doğum günüydü ben bilseydim anneannesinin doğum gününe yakın geleceğini kadına gel demezdim 1 ay kaldılar bende işi filan bıraktı annem benim yüzümden bunda da sancın tutmadan gelemem diyorlar kardeşimin dügün telaşı var annem yine çalışıyor babam gelse adam ne yapacak yani 🙈 doğuruyorum diye arıcam bunda bakalım arabada yok annemlerde trenle 7 saate gelirler 🤣🤣 sende dert etme gelir çıkmak istemiyor işte insallah bayramdan önce gelirde bayramda rahat edersin
Gezenlady Zeze03 şuan 35.haftalıgım tam,dr ay sonu alırım dedi bır hafta önden gidiyoruz,cok korkuyorum dogumdan daha nasıl dogurcagmı konusmadık,inş açılmam olurda normale giderim,benımkıde 2.500 geçmiştir cok heyecanlıgım nasıl bısey dogurcam acaba🤭
Zeze03 Gezenlady son aylarda daha çok alınıyor artıyor kilo alımı korkma hiç canım sonuçta bir şekilde çıkacak o noktaya geldiğinde ben öyle diyordum hep içini ferah tut benim ilk çocuğumda iki hafta önden gitti hep gelişimi 38+0 da planlı sezeryan olmuştum şimdi de normali denemk için bekliyorum 😂
nurcan355 dogurangaplumba valla benimkilerde 1 aydır kalıyor benim ilk dogumum olucak nasipse 2. cocugu dusunursek eger benimkilerde sancın tutmadan gelemem derler buyuk ihtimal valla insallah bayramdan once gelir bakalım bugunle birlikte 4 gun var bekliyoruz yok valla gelmiyormus kizlar erken felan aksine daha cok naza cekiyorlar kendilerini sanki 😂
dogurangaplumba nurcan355 Her bebek bir olmuyor olan bekleyen bizlere oluyor ailende isyan eder 2.de sancın tutmadan arama diye hayır o değil benim bebekte öyle bi zamanda oldu ki 40 çıkmadan düğün var yengeyim gitmezsem olmaz omdan 1 ay sonra kardeşimin düğünü var herkes telaş içinde beni gören yok dalga geçiyorlar benimle ne fedakar insansın gelinlerin kucağına verecek bebek yok diye hemen yaptın düğünlere yetiştircen diye 🤣🤣🤣🤣 bak ikinci çocuğu yaparsan bil diye söylüyirum seni takan olmuyo geçen anneme dedimki ağrım var bu çok hareketli erken gelcek galiba dedim doğurduktan sonra foto at inanayım diyor o derece takılmıyosun yada benim ailemin güveni kalmadı bana ilk çocuktan ddolayı eğer ikinciyi yaparsan çokta ara verme bizimkilerin arası 9 yaş olcak😅
nurcan355 dogurangaplumba esime kalsa hemen yapar ama ben kiloluyum biraz kilo verip oyle olsun istiyorum 2.cocuk
Gizem3514 Zeze03 Bizim son 19 gösteriyor. Doktor bayrama gelir dedi ama bekliyorum 😅 belden ayak parmaklarıma kadar inanılmaz bir ağrım var geçmiyor bu sancımı onuda bilmiyorum ilk gebeliğim acile gitmekte kararsızımm
Brylcu96_ Zeze03 evet ilk doğum nasipse erkek. Ben fransadayim bı hafta önce contrôle gittim artık bı belirti yoksa daha control yok doğuma kadar evde :)beklemedeyim
dogurangaplumba nurcan355 Canim benim esimide ilk ben ikna etmeye uğraştım sonra çocuk kardeş depresyonuna girdi filan pedagogla psikolog kardeş istiyor dedi öyle gönlü oldu dünya üzerinde tek istemeyen erkek benimkiydi heralde diyorum ben sonra 2 yıl tedavi filan doktor olmaz dedikçe eşim daha çok istemeye başladı 🤣
gulciiinmomm Zeze03 15 günüm kaldı aslında ama 22 nisana attı beni doktor normal doğum olacak diye hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻