Pamuk Birsen56 Sorarsın bir bizide ilçe sağlık arastirmaya gönderdi dava açarız dediler sürekli gidiyoruz.
hayrunnisa95 Pamuk merhabalar. Benim bebeğim de 33 haftalık prematüre olarak doğdu. Bugün ilçe sağlıktan arayıp bebeğimin topuk kanından alınan kah değerinin yüksek çıktığını söylediler. Kızım 15 gündür de yoğun bakımda. Bugünkü haberden sonra da çok endişelendim. Sizin formdaki yazınıza denk geldim. İnşallah sizin görüştüğünüz doktorun dediği gibi olur bizim durumumuz da
Pamuk hayrunnisa95 Çok iyi anlıyorum arastirmaktan kafayı yicektim.Bizim gittiğimiz dönemde kah çıkan hiç bir bebeğe gerçekten teşhis koyulmadı.
hayrunnisa95 Pamuk bugün tekrar kan almışlar. Kah için farklı iki değere bakılması için labaratuvara yollamışlar. Birinin sonucu pazartesi, diğerinin sonucu hafta içi çıkacak dediler. İnşallah pazartesi çıkacak sonuç da diğer sonuç da tertemiz çıkar. Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin
Pamuk hayrunnisa95 Bizim sonuç 6 ayda düştü yüksek çıksa bile endişe etmeyin. Bebekte sürekli kusma,iştahsızlık,baygınlık ve hiç kilo alamama olması gerekliymis.Ayrica kız bebekte aşırı büyük klitoris,erkek bebekte aşırı siyah testismiş belirtisi.
hayrunnisa95 Pamuk ben henüz bebeğimi tam olarak göremedim, tam olarak kucağıma alamadım. Hala küvezde. Verilen bilgiler içinde de bunlar yok ama inşallah hiçbir şey çıkmaz