Gizse Merhabalar. İlk randevumu Gazi Yaşargilden aldım. Ultrason fotoğrafı veriyorlar mı? İyi bir hastane mi? Gidip tecrübelerini paylaşmak isteyenler olursa memnun olurum
br2023 Gizse Doktora göre değişir diye düşünüyorum ben bayan bir doktora tek gittim şimdiye kdr ilk başta çok ilgisizdi şuan daha iyi ilk gittigime göre ama ultrason resmi vermiyor 15. Haftaya girmeme 1 gün kalmıştı cinsiyeti de sordum şuan belli olmaz cinsiyetten daha önemli şeyler var dedi o sözüne çok kırıldım o kdrni bilmiyorum 10 tane çocuk getirmemism ilktir bir sıkıntı olsa zatn sizin demeniz gerk dicktm de bosverdim alerjim fln olmuştu hala da devam ediyor hiçbişiyden bahsetmedim o derece yani ama öbür doktorları bilmiyorum nasıllar gene aynı doktora gidcm bakalm bu sefer de aynı muamele olsa doktorumu değiştirirm.
Gizse Anladım inşallah bu süreci sağlıkla ve huzurla atlatırsınız🙏🏻 randevuyu iptal ettim ilk randevu için özele gitmeye karar verdim
br2023 Asel12344588 Beşyüzevler otobüsü gidiyor Diyarbakır Gaziyaşargil eğitim araştırma hastanesine bağlı kadın doğum hastanesi Urfa yolu üzerinde
Yzgl Gazi Yaşargilde kadın dogummu varmış yıllardır Diyarbakırdayim ilk defa duydum inanin peki acili varmi hanimlar
Brcuburci Merhaba gazı yasargil kadın doğuma gittim ayrıntılı ultrason için radyolojiden randevu al dedi kağıt verdi ama hastaneden mi alcaktim acaba yoksa mhrsden mi emin olamadim şuan hiç sormadan geldim geç veriyorlllar dedikleri icin