Brlasen 33-4 idrarla birlikte kanamam oldu doğum olabilir mi doktor 9da geliyor bekliyorum. Bebek hareket ediyor hafif alt karnımda yanma gibi bir his var bide korkudan da olabilir midem bulanıyor
Analiz Brlasen doğum yapacaksın ondan gelmiştir bendede öyle olmustu gece gelmişti öğlen 12 de doğurmustum
Brlasen Honkiponkitoninok idrarla birlikte pembeye döndü dün gece minik bir pıhtı geldi ciddiye almadım yanlış görmüşümdür diye ağrılarım sağ yumurtalık ağrısı böyle hafif adet sancısı gibi
Honkiponkitoninok Brlasen Uzandığında geçen bir ağrı mı? Panik yapma sakın ol. Doktorunu bekleme acilden giriş yap derim.
Yhbm Korkma sakin ol idrar yolu enfeksiyonu da idrarda kan yapabiliyor yada bazen plasenta da bazı zararsız kanamalar olabiliyor bebeğin hareketlerini takip et sakin kalmaya çalış çok geçmiş olsun 🙏🏻
hellomama İlk doğumun mu? Seni korkutmak istemem ama bence hemen doktora gitmelisin enfeksiyon varsa bile tehlikeli olabilir
Brlasen hellomama ilk doğumum olcak evet biraz korkuyorum yani Şuan ne oluyor ne bitiyor anlayamıyorum hazırlanıyorum Şuan
Brlasen Honkiponkitoninok uzanırken ağrı yok evet tekrar idrara çıktım Şuan kan yok tek seferlik oldu
Honkiponkitoninok Brlasen Büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu. Ama yine de acilden giriş yapın derim.
hellomama Brlasen yakın zamanda ilişki yaşadınız mı? Bazen o da kanama gibi lekelenmeler yapabiliyor. Yine de muhakkak doktora gidin .
hellomama Brlasen yani kişiden kişiye göre değişiyor elbette ama hamileyken her ilişkisinde kanama yaşayan birini tanıyorum. Doktorunuz sorarsa söylemeyi unutmayın bu ayrıntıyı
Brlasen Adenala öyle bir acım yok enfeksiyon değil bu akıntımda yoktu çünkü benim idrarla birlikte kan geldi 2. İdrarda gelmedi :/