birmeleginannesi_ Mayaaa34 benim doktorumda cevap verdi onemseme diye içim rahatladı biraz korkmuştum
Mzzz birmeleginannesi_ o hatayı bende çocuk doğunca yaptım internette başka şeyler diyor insan korkuyor doktora soruyorum normal diyor😂 ayy vallahi emin ol bu stres bebek doğunca dahada kötü oluyor ben bu stresi bir türlü yenemedim sana tavsiyem bunu yenmeye bak 😪
Mzzz birmeleginannesi_ bilsem zaten kendimde uyguluycam ama yapamıyorum ki zaten normaldede stresli biriydim çocukla birlikte bu dahada arttı 😂😂
birmeleginannesi_ Mzzz ben tam tersine çok relax biriydim umursamaz biriydim ilk gebeliğimi kaybedince sonrasında evham oluştu aynı şeyleri yaşama korkusu 🥹
Deletedmom_98 birmeleginannesi_ okumayın interneti daha yararlı seyler için kullanın. Doktorumun söylediği sey bu bana internetten doktorculuk oynama der hep yapmayın kendinizi strese sokmayın
birmeleginannesi_ Deletedmom_98 ya o an herkese yazdım cevap beklerken bakmak zorunda kaldım sabahın 6 si olunca merak ettim de ondan baktım ama ne zaman baksam tabi moralim bozuluyor
Momofelisa birmeleginannesi_ Geçenlerde benim de biraz yüksek çıkmıştı. Jinekolog bu testleri kim istedi senden hamilelikte bu değerlerde oynamalar normal demişti. Kızmıştı fazla pimpirikli olup aile hekiminden test istediğim için
birmeleginannesi_ Momofelisa bende pinpirikliyim ama bu testi istemedim genel test istedim doktor farklıydı gitmiş bunu eklemiş tabi ben baya evham yaptım hepsini yüksek görünce 🥹
Elamomy birmeleginannesi_ cıkabılır benımde cıktı yaglanma oldugu ıcın normalmıs zaten ılac ypk dogurdum emzırıyorum yıne var ılac yıne yok Hamıle ve emzıreme