Prensesannesii1_ Gece gece uyanınca toz alan bulasık yıkayanlar burda mı desem kimse cıkmaz bence🤔 bi anormal benim 😂😂
Kubradagdevren Prensesannesii1_ gece yapılan iş kadar daha iyisi yok sabaha sadece silip süpürme işi kalıyor oh mis o da eşim gelmeden 5dk önce yapıp bitiriyorum bende şuan geceleri ütü yapma hastalığı başladı kendime engel olamıyorum dolapta kırışık bişey göreyim yeter ki çorap bile ğtülüyprum kafayı yedim galiba hahahahhaha
mavikalpvemavikalp Prensesannesii1_ ay bendede var o Gündüzün uyku hali gece bi enerji patlaması oluyo temizlik yapasım geliyo🤣🤣
Esra_Omer_21 Prensesannesii1_ bulaşık gece hiç bırakmamda genelde uykum kaçarsa çamaşır ütü vs bunlarla ilgilenirim
Merve1414 Prensesannesii1_ ben varım 2 çocuğumla 31 haftakik hamiş halimle geçerli iş yapiyorum gündüzleri bebelerim oesimde 4 ve 2 yaşında us yaptiriyolar yaotirmiyo değiller ama onalrla iş süresi çok uzuyo o yüzden onalr uyurken yapiyorum uykuya dayanabildigim kadar haftayada cocukalrin baza altını temizmeyi düşünüyorum
MasalSara Ay gece temizliğini çok severim ama hamilelikte büyük kızı uyusun diye beklerken bende uyuya kalıyorum hep 😄
bebisliozlem Prensesannesii1_ kocama sahur hazırladıktan sonra ben bu 😃 bulaşıkları yıkadım çamaşır katladim oh mis
Prensesannesii1_ Adenala bn de bgün yapmycam bu sefer, gndüz tkrar süpürürüm evi bi cok batmadı ama süpürcem yine, daha gecen spürüp silmiştim
_handan91_ Prensesannesii1_ afedersin tuvalete zor gidiyorum 😂 asla yapmam. Gün icinde bile kendimi zorluyorum bazen. Git yat sende gece gece 😅
Youngmotherr Prensesannesii1_ ben sabah yapıyorum oğlum sabah duruyor gece nedense ağlama senfonisi çekiyoruz durup dururken ağlamaya başlıyor 4 tane birden dişimiz geliyor 🥺