susaMom_ Kubradagdevren İnşallah güzel gelir sizinki de benimki de su içeceğim galiba su etkilemiyor sanırım
Kubradagdevren susaMom_ iç canım iç sabah da içebilirsin kan verdikten sonra da içebilirsin su kadar güzel bişey var mı
tatlibebegim_ susaMom_ hemde nasıl hiç düşmüyo hep yüksek çıkıyo neyseki doğuma az kaldı 35+5 olduk bebeğim biraz irii şekerden dolayı
susaMom_ tatlibebegim_ Canım benim suyum vs normal 27. Haftada bebeğin kilosu 947gr yüksekte değil şuan 2. Kanı verdim şimdi 3. Kan için bekliyorum
susaMom_ Letubra açlık 74 1. Tokluk 166 2. Tokluk 127 çıktı canım henüz doktorum yorum yapmadı bugün arayacak 🤭
Letubra susaMom_ normal degerleri arastiriyordum bende. Doktor degilim tabiki ama sizin değerler yazılana gore normalmis sanirim. Insallah benimkide normal cikar😄
susaMom_ Letubra 75gr şeker yüklemesi için normal gibi duruyor bende araştırdıktan sonra biraz rahatladım ama tam olarak bilmiyorum inşallah sizinde iyi çıkar
Selopelo Benim sekerim açken 97-103 arası çıkıyor, yemekten 1 saat sonra 124 civarı, bebeğin kilosu haftasına göre iyi 33+5, suyu iyi Doktor şekerin var diyip duruyor