Sule66 arkadaşlar 6 haftalık hamileyim ve evde bi tane sultan papağanımız var bebeğimin sağlığı açısından sorun olur mu ?
Bbsra Sule66 canım bende de kuş var ama bakımıyla ben ilgilenmiyorum doktoruma sordum bi sorun olmaz korkma dedi ama yinede bakımını eşime bırakıyorum :)
Nursemom Sule66 benim 4tane muhabbet kuşum vardı doktorum zararlı değil dedi. Kedi köpek olmasın ddi ☺️ Kafes temizliğini eşim yapıyor ben bazen yapıyorum eldiven takıyorum mutlaka
bulutunannesi33 Sule66 benm vardı üç tane muhabbet kuşum dktrm dguma yakın evden gondermemı soylemıstı kuslarda olan bısey bebeklere tehlıkelıymıs ama 9sene gectı aradan unuttum😂
Selale_bati Sule66 9 aylik gebeyim suan 2senedir kuslarim var ve hicbir sorun yasamadim qayet saglikli bir gebelik geciriyorum sik sik kafeslerini temizliyorum vitaminlerini veriyorum okadar 🤗 sizincinde sorun olacagini sanmiyorum
NazliBlt Benim de kocaman bir kafesim ve sultan papağanım ayrıca iki tane de hint bülbülüm var şurda durayım 😊
NazliBlt Sule66 malesef yok hamilelikten çok ben çocuk olunca napıcam diye düşünüyorum 1 hafta içinde doktora gideceğim sorarım 😊
Sule66 Nursemom kafes temizliğini eşim yapıyor ama tüyleri etrafa saçıldığı için endişe ediyorum bende :)
Sule66 bulutunannesi33 😂 maşallah ya aslında hiç göndermek istemiyorsun alışıyorsun ama bebek için zararlı ise mecbur yapacak bi şey yok 😊
merdumgiriz9 Benimde muhabbet kuşum var, ilk haftalarda bende biraz endişe ediyordum, İnan’ın kus o kadar hissediyor ki bebek var karnımızda diye hiç yanımdan ayrılmadı normalde hep eşime giderdi :) sonraları bende ilk zamanki endişemi Bıraktım o zaman bu zamandır hiç ayırmıyorum hep öperim koklarım cok temiz hep banyosunu yaptırır kafesinide temizlerim 5 aylık olucam bi sorun hiç olmadı 🥰🥰🥰🥰
istanbulluanne Kus ne ki millet kedi,köpek bakıyor ki o kedi bakanladdan biride benim. Ne zarari olabilir ki kafesteki kuşun bebege. Benim bebegm kediyle birlikte yatiyor ki kedinn diskisinda toksoplazma virüsü oluyor hamilelikte cok tehlikeli ben yinede gondermedim evimden. Nasl hamile kalınca hemen vaz gecebiloyorsunuuz anlamiyorum.
Sule66 istanbulluanne vazgeçiyorum demedim bende çok alıştım ve göndermek istemiyorum ama bebeğimin sağlığını düşünmek zorundayım anne olucam. Zaten bi zararı yok ise kalacak var ise bi süreliğine kardeşime vermeyi düşünüyorum.
Sinmn Sule66 bizim de sultan papağanımız var..büyük oğlum 1 yaşındayken aldık, şuan 3 yaşında.. ikinci hamileliğimde de evdeydi, sıkıntı olmadı.. sadece Doğumdan sonra ilk ay başka odaya koyduk, hem tüyleri hem ötüşü için..
Chan Jako cinsi papağanım var, doktoruma sorduğumda beslememde bir sakınca olmadığını söyledi 😊 Temizliğini de kendim yapıyorum. 29 haftalık hamileyim bir sıkıntısını görmedim.
Ozlemsvr Sule66 sanmıyorum çocuk olduktan sonra da alerji olmadiktan sonra nr olucak. Valla Benim de sultan papaganim var çok seviyorum elime alıp operimde hatta ☺