BirPrensBirAnne Hanımlar neler kulanıyosunuz ? Hayalim hep pürüzsüz bi cildim olması ama olamıyo 🤦🏼♀️varmı bu ürün benim hayatımı değiştirdi dediğiniz veya sakın ha bunu kullanmayın dediğniz ? Bakım dediğim yüz kremi , serum ,güneş kremi ,maske vs vs…
Deletedmom_88 BirPrensBirAnne her şeyden önce sanırım içten bir temizlik gerekiyor ya, yeme düzeni çok etkili oluyor cildin durumu için. Sağlıklı beslenme diyorum ben cevap olarak. Yoksa dışarıdan müdahele ile büyük sonuçlar almak çok zor 🥺
Boncukk123 BirPrensBirAnne canım beslenme çok önemli bu konuda bağırsak sağlığının çok iyi olması gerekiyor öyle maske krem önerisini bilemem artık çoğu kişi sırf para kazandığı için video da o şeyleri yüzlerine sürüyorlarmış gibi yapıyorlar ben inanmıyorum yüz için cilt sağlığı için beslenme ve su çok önemli ben haftada bir su kaynatıp bir kabın içine koyuyorum çok yaklaştırmadan basımı da havluyla kapatıp buhar maskesi yapıyorum sonrasında siyah nokta vs temizliyorum kaş bıyık falan sıcak suyun sonrasında daha kolay temizleniyor 🌸 sabah kalkınca buzlu suyun içerisine yüzünü daldırıp 5 saniye şeklinde sokup çıkartırsan cildin yenilenir gerilir sağlıklı durur ☺️🌸