Busraalyaa Kızlar hangi hastaneye gidiyorsunuz? 🌸 Doğum paketi ücretleri hakkında bilgi aldığınız hastaneler nelerdir hem bizlerede fikir olur 🌷😍
Aslicim Busraalyaa Medikalpark gizem hanım da normal doğum 36 sezeryan 44 bin dediler Ama özel sağlık sigortası için verilen fiyat bu Oda süsleme 1.500 fotoğraf 1.500
Mlttm4141 Atakent cihan hastanesi normal yada sezeryan doğum fotoğrafçısı ve birkaç süsleme 25 bin demisstit
Eslem_kumsal Busraalyaa doğrudur takibim orda olunca öyle devam etmek istedim ilk gebeliğim kötü geçmesinden korkuyorum biraz pahalı gerçekten ama napalım sağlık herşeyden daha önemli ☺🌼
MinikkCivcivim Busraalyaa hayir bu sad3ce normal dogum ucreti gecen hafta dogum yaptim cihanda yilbasi zamni sordugumda 22 bin demislerdi normal doguma 25 verdim ben suni aldigim icin o fiyati verdigimi dusunmustum🤭
yasemnkts Kocaeli MedicalPark Reyhan arpacı 30 bin normal sezeryan fark etmiyor dendi. Oda süsleme ve foto içinde
Baby41 yasemnkts şaka gibi ya bize sigortamız olmasına rağmen suan için normal 52 sezeryan 49 dendi yaza 60 ı bulurmus neye göre söylüyorlar bu farklılıları anlamıyorum
Aslicim Sinemm65 20 gün olmuştur sorduğum. Ama dediğim gibi özel sigorta için bu fiyatı veriyorlar. Muhtemelen her sigorta içinde anlaşma farklıdır, bizimkisi Türkiye sigorta