Meris23 iremd-1798 Evet haklısınız keşke evde ultrason cihazı olsa da her merak ettiğimizde bakabilsek🥲
iremd-1798 Meris23 almayı bile düşündüm küçüklerden kalbini dinlerim en azından diye de zorla vazgeçirdiler ☺️
iremd-1798 Meris23 19. Haftada hafif hafif hissettim 23 ten beri net hissediyorum. O değişiyor ki o yüzden sizin daha çok küçük hissetmemeniz normal 😍
iremd-1798 Meris23 rica ederim hep iyi olun ki bebişinizde iyi olsun ☺️❤️ doktor bana stres yapma streste de bebek yavaş hareket eder etkilendiği için demişti aklınızda olsun ❤️
iremd-1798 Meris23 yapmayın ☺️ ara ara acile ya da sağlık ocağına gidin dinlemeye ☺️ valla sonra elde kalacak zaten hareketleri net hissetmeye başladığınız da bu düşünce de geçiyor ☺️
Meris23 iremd-1798 Yok stres yapmamaya çalışıyorum🥹Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin❤️
Meris23 elifozkann merhaba bugün kendi doktoruma gittim alttan muayene etti ve her şeyin normal olduğunu 34 mm olduğunu söyledi diğer doktor karnımdan bakarak 25 mm olduğunu söylemişti