Fatos0503 Son 5 gün evde hangi egzersizleri yapabilirim ? Bebek henüz kanalda değil ve açılma yok neler yapmalıyım
Boncukk123 Fatos0503 squat yap canım,sıcak duş al duş da çömel,bacaklarını geniş açarak yürü evin içinde merdiven varsa merdivende yürü,pilates topun varsa kalça egzersizleri yap ama çoğunlukla çömel kalçana sağa sola genişlet kalk bunu tekrarla 🌸
yeschef-13 Fatos0503 son 5 gün geç kalınmış bir süre aslında ama kendi spor geçmişiniz varsa kontrollü hareketleri doğru yapabilirim diyorsanı youtube da kanala yönlendirme egzersizleri var.ben hamile pilatesine gidiyorum hocam 34. Haftaya girince tamamen doğum için çalışacaz dedi ve doktorum 32. Haftadan sonra ödevler vericem dedi bebeği kanala yönlendireceğiz dedi
Flowersh Fatos0503 YouTube uygulamasına bebeği kanala yönlendiren hareketler veya son haftalarda yapılacak hareketler diye yazarsan hepsini bulabilirsin 🫶🏼
Burisinannesi Fatos0503 yazmaz kimse böyle postlara cevap almak zor. Fikriö yok malesef sorduğunuz soru için ama benmde son 5🥰
-ECEM- Ben henüz hiç doğum yapmadım ama çok yakın bir arkadaşım squat yapmış. Kanala bebeği itme konusunda çok iyi olduğunu söylemişti bu hareketin. Size de fikir olsun inşallah sağ selamet güzel doğumlarımız olur 🤲🏻