Kahvesever Karnım ağrıyor az önce başladı , perioda baktığımda 1 gün kaldığını söylüyor reglme. Az önce wc girdim peçetede pembemsi leke gördüm. Bu durumda oruç tutabilir miyim ?
iremd-1798 Kahvesever yani regl zamanınız gelmiş peçete de pembemsi bile olsa leke gördüğünüz için artık tutmamanız gerekiyor. Ben böyle biliyorum annemde böyle yapar.
hayalim35 Kahvesever zaten adet ilk başladığında pembe olarak geliyor yani bnm öyle zaten zamanı gelmiş ve orucun tutulması için akıntının beyaz olması lazım enfeksiyon kaynaklı hariç tabi
Kahvesever iremd-1798 hala ortada birşey yok ama dediğim gibi peçetede görüyorum cok hafif . Bir de karnım ağrıyor hala hafif sekilde devam ediyor. Hala bozamadım 🙄 kafayı yicem
iremd-1798 Kahvesever anlıyorum ama hem zamanınız gelmiş hemde peçete hafif gördüğünüzü söylüyorsunuz annemin de ilk iki gün pembemsi gelir sonra kanaması başlar. Şuan pembemsi ama oruç tutmuyor. Bu halde tutulmaz diye biliyorum ben bu zamana kadar da hep öyle yaptık. Tabii siz bilirsiniz ama boşuna da günaha girmeyin. ❤️